Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez igaz létezik...

Szerintetek ez igaz létezik ez, vagy csak valami kitaláció, bár nem tűnik annak, teljesen összezavarodtam. Akkor most léteznek likantrópok vagy mi?

2012. jún. 25. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egyértelmüen nem igazi
2012. jún. 25. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért?
2012. jún. 25. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:

A Lycantrophia egy betegség, amikor a beteg állatnak, gyakran farkasnak képzeli magát. Ilyen szempontból létezik.

Van olyan betegség is, ami genetikailag az ősökre való visszaütésből alakul ki, ilyenkor plusz mellbimbók láthatók a testen, vagy fokozott a szőrnövekedés.

2012. jún. 25. 13:42
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!De ami a videón szerepel akkor az mi?
2012. jún. 25. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
ba'bu...
2012. jún. 25. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy a videó igaz e, de sokan születnek vérfarkasnak, attól hogy nem tud róluk az emberiség. Van klinikai licanthropy, és van a rendes amikor valaki farkassá alakul.

Lycanthropy is the professed ability or power of a human being to transform into a wolf, or to gain wolf-like characteristics.

Sajnos nem tudom hogy akit likantrópnak hívnak milyen farkas, mert rengeteg faj van, de végülis hívhatjuk mindegyiket annak hivatalosan. Én 6 fajról tudok.

2012. jún. 25. 19:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Nahát és név szerint nem ismered a képviselőiket véletlenül?
2012. jún. 25. 21:23
 8/12 Pietrosol ***** válasza:
36%

Szia!

A nevük a Következő:morzsi,betyár,szutyi,néró,vahúr,szultán

2012. jún. 25. 22:58
 9/12 Lilith1994 ***** válasza:

Miért kell már megint trollkodni...

Szóval a kérdésedre a válasz :

Ez szerintem furcsa és kicsit kamunak tűnik és csak egy kép amit le videóznak.

egyébként nem tartom kizártnak hogy ilyen is van.

2012. jún. 28. 00:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké nagyon köszönöm,hogy válaszoltatok!
2012. jún. 28. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!