Szerintetek ez igaz létezik ez, vagy csak valami kitaláció, bár nem tűnik annak, teljesen összezavarodtam. Akkor most léteznek likantrópok vagy mi?
A Lycantrophia egy betegség, amikor a beteg állatnak, gyakran farkasnak képzeli magát. Ilyen szempontból létezik.
Van olyan betegség is, ami genetikailag az ősökre való visszaütésből alakul ki, ilyenkor plusz mellbimbók láthatók a testen, vagy fokozott a szőrnövekedés.
Nem tudom hogy a videó igaz e, de sokan születnek vérfarkasnak, attól hogy nem tud róluk az emberiség. Van klinikai licanthropy, és van a rendes amikor valaki farkassá alakul.
Lycanthropy is the professed ability or power of a human being to transform into a wolf, or to gain wolf-like characteristics.
Sajnos nem tudom hogy akit likantrópnak hívnak milyen farkas, mert rengeteg faj van, de végülis hívhatjuk mindegyiket annak hivatalosan. Én 6 fajról tudok.
Szia!
A nevük a Következő:morzsi,betyár,szutyi,néró,vahúr,szultán
Miért kell már megint trollkodni...
Szóval a kérdésedre a válasz :
Ez szerintem furcsa és kicsit kamunak tűnik és csak egy kép amit le videóznak.
egyébként nem tartom kizártnak hogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!