Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy tudom elérni, hogy vele...

Hogy tudom elérni, hogy vele álmodjak?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat gondoltam mostanában egy férfira, aki nagyon tetszik nekem. Mivel ő nem elérhető, mert a hivatása miatt nem lehet senkine, ezért nem is próbálkozom. Viszont eddig már 2-3x is sikerült álmodnom vele. Álmomban nem szól hozzám sosem, csak elmegy mellettem, és hosszasan néz, de érzem, hogy félénk, nem bízik önmagában. Olyan, mintha azt akarnák üzenni az álmok, hogy ha közelednék, akkor is félne. Ez mit jelenthet, esetleg van rá mód, hogy álmomban szóra bírjam? Az álmokban a lelkek találkozhatnak egymással?
tegnap 12:21
 1/3 anonim válasza:
77%
Inkább szólj hozzá a valóságban. Majd kiderül, hogy olyan-e mint az álmaidban. (legtöbbször nem)
tegnap 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogdosd meg álomban, erositsd a tudatosságodat

Akivel akarok almodni úgy viselekedik almomban mintha alvajaro lenne

tegnap 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Álmodban mivel ő nem igazi személy, vagyis te vagy félénk, te nem szólsz egy szót se, te nem bízol magadba
ma 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!