Mostanában azt álmodom, hogy telekinetikus képességiem vannak, mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Ma éjjel is azt álmodtam, de máskor is álmodtam ezt, hogy tárgyakat röptettem és ezzel vagánykodtam mások előtt. Olyan jó érzés töltött el, hogy ilyen képességem van. Mikor felébredtem csalódott lettem, hogy ez csak egy hülye álom volt. :( Amúgy se bánnám, ha ilyen képességem lehetne.2010. jún. 16. 15:09
21/27 anonim válasza:
tehát az első sorára keresve az első találat...
22/27 anonim válasza:
Attól még ez történik . Mivel attól hogy nem hiszel benne létezik. Csak aki nem hisz benne abba nem tudatosul ez és persze tudatosan nem tudja csinálni
24/27 anonim válasza:
Én is rengetegszer álmodok hasonlót,hogy mozgatni tudtam tárgyakat. Ezért megpróbáltam éberen is(golyóstollal),de nem mozdult. Éjszaka ugyanezt álmomban sikeresen megcsináltam (mozgattam a golyóstollat),reggel mikor felkeltem a toll jó 7-8 cm-re messzebbre került,pedig nem nyúlt éjszaka senki hozzá.
25/27 anonim válasza:
:)
Csak akarni kell és sok minden sikerülhet .
26/27 anonim válasza:
sokat keresgeltem forumoztam telekinezis ugyben es azt kell hogy mondjam, a vegso kovetkeztetesem az lett hogy ha ez tanulhato dolog lenni akkor iskolak letesulnenek ien cellal.. es hidd el sok jelentkezoje lenne tobbek kozt en is.. de ien iskolakra ugye te sem hallottal? ugye hogy nem..
27/27 anonim válasza:
Valójában elég érdekes ezek a dolgok. Én is naponta megpróbálom fejleszteni a telekinetikus képességeimet remélem sikerrel járok!:) ezek a dolgok amiket leirtál valósak csak akarni kell és sikerülhet a dolog én azt tanácsolom, hogy ha valóban ezzel akarsz foglalkozni akkor a hit, a gyakorlás, és az önbizalom fontos és egy jó adag szerencse ami természetesen kell hozzá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!