Ez az álmom, jelenthet valamit?
Azt álmodtam, hogy egy tó melletti kanyargós úton biciklizek, este a sötétben. Aztán megálltam, leszálltam a bicikliről és bementem az út másik oldalán, a tóval szemközt lévő erdőbe. Nem messze az úttól megáltam az erdő egy sűrűbben benőtt részén, és ledöntöttem a biciklit a földre. Elkezdtem vetkőzni és eltakartam a levetett ruháimmal a biciklim, hogy az ne legyen látható. A cipőm is levettem és teljesen pucér voltam, csak a telefonom volt nállam. Elkezdtem oda-vissza, teljesen pucéron mezítláb mászkálni az erdőben, és folyton az időt néztem a telefonomon. Aztán amikor meguntam az oda-vissza mászkálást, és a lábam is kezdett fázni a nyirkos fűtől, akkor leültem, egy az úthoz közel eső vastag fa tövébe.
Egy sötét helyre ültem, ahol az utat megvilágító lámpák fénye kevésbé szűrődött az erdőbe. Viszont, az úton időnként közlekedő autók fénye még mindig bevilágította az erdőt és engem is. Ez nagyon zavart, ezért letettem a telefont a fa tövébe és elkezdtem a kezemmel összekotorni a faleveleket, meg a földet. Egy kis kupacot csináltam, ami mögé lefeküdtem, hogy elbújjak az autók fénye elöl. Újra meg akartam nézni az időt, de véletlen betemettem a telefont. Mikor sikerült kikotornom a kupac alól és megnéztem mennyi az idő, akkor ismét a fatövébe helyeztem.
Aztán hallottam, hogy közeledik egy busz. Hallottam, ahogy megáll és kinyitja az ajtójait, majd becsukja és továbbmegy. Ekkor felpattantam és az út közelébe siettem, ahol elkezdtem önkielégíteni. Vártam a sötétben és mikor hallottam a lépteket, ahogy valaki közelít, egyre közelebb mentem az úthoz. Hallottam, hogy aki közelít, az magassarkúban van és aztán meg is láttam, ahogy felém közeledett a sötétben egy nő. Elkezdtem halkan az útfelé menni és amikor már majdnem mellém ért, akkor kisétáltam az erdőből a nő elé. A nő megdermedt a rémülettől amikor meglátott a lámpák fényében, majd többször hirtelen nagylevegőt vett és hátrálni kezdett. Én folytattam az önkielégítést, pucéran az út közepén. A nő abbahagyta a hátrálást és megállt. Hosszú pillanatig csak bámult rám, én eközben vissza-vissza pillantgattam az erdőre, azon gondolkodva, hogy a nő után menjek-e vagy vissza az erdőbe. Végül a nő, a zsebéhez nyúlt és ekkor visszafutottam az erdőbe. A nő is elfutott, abba az irányba amerről jött. Visszasiettem a biciklihez, és elkezdtem felöltözni.
Már majdnem felöltöztem, amikor meghallottam egy férfi hangját, aki futva közeledett az úton, a nővel ellentétes irányból. Láttam és hallottam, ahogy a férfi telefonál, és mondja, hogy már itt vagyok a kanyarban. Ekkor megfeszült az állkapcsom a félelemtől, és elkezdtem gyorsabban öltözni. Hallottam a férfi és a nő hangját, ahogy beszélgetnek. A férfi megkérdezte a nőt, hogy; hol volt, a nő mondta, hogy; itt. Épp a kabátom cipzárját húztam be, mikor a férfi elkezdett az erdőbe bekiabálni. „Haló, HOL VAGY TE G*CI??” Hallottam a leveleket és az ágakat, ahogy a férfi bemerészkedett az erdőbe engem keresve. Mégjobban megfeszült az állkapcsom, és szaporábban, lihegve vettem a levegőt. Felkaptam a biciklit, és a lehető legcsendesebben az erdő másik oldalára siettem. Egy mezőre érve elkezdtem futni, majd felpattantam a biciklire, és eltekertem a mező melletti másik útig. Majd az útra térve, teljes sebességgel eltekertem.
Lekanyarodtam egy leágazásnál, és megálltam az út mellett lenyugodni. Amikor megálltam, észrevettem, hogy nincs nállam a telefon, ott felejtettem a fa tövében. Vártam néhány percet, majd vissza fordultam, és ugyan azon az úton amin elmenekültem, visszatekertem, de lassan, és nagyon fülelve, hogy hallok-e valamit vagy valakit. Amikor visszatértem az erdő széléhez, ledöntöttem a biciklit. Ekkor ugató kutyákat hallottam a közeli házaktól, abból az irányból, ahová a nő tartott és ahonnan a férfi jött. Úgy gondoltam, hogy a nőt és a férfit ugatják a kutyák, ezért lassan visszamerészkedtem az erdőbe, remélve, hogy már nincsenek ott. Nem hallottam senkit és semmit. Sikerült visszatérnem a fához az ottfelejtett telefonomért. Megtaláltam a telefonom és megnéztem a kupacom is, hogy épségben van-e. Nem rugták szét, így még később is jó lesz, gondoltam. Majd visszasétáltam a biciklihez, azon az útvonalon ahol elmenekültem. És ismét eltekertem.
Itt véget ért az álmom. Van valami jelentése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!