Van egy évtizedek óta, kb. 30 éve rendszeresen visszetérő álmom, vajon mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Álmomban az esküvőmre készülök, én vagyok a menyasszony és a férjem, aki a valóságban is a férjem, ő a vőlegény. És álmomba minden alkalommal az utolsó pillanatban kezdjük el az esküvői előkészületeket. Az esküvő napján derül ki, hogy nincs menyasszonyi ruha, nem rendeltük meg a menyasszonyi csokrot, nem kértünk időpontot a házasságkötő teremben, nem foglaltunk helyszínt az esküvői fogadáshoz meg hasonlók. És az egész egy káoszba torkollik, kapkodás, rohanás, valami mindndig hiányzik,mindíg minden az utolsó percben intéződik és mindíg van valami elemi hiányérzetem álmomban az esküvővel kapcsolatban, hogy nem olyan, mint amilyennek elképzeltem és nem ismételhetem meg. Amióta férjhez mentem 32 évvel ezelőtt, azóta álmodtam ezt rendszeresen, a förgatókönyv mindíg ugyan az volt. A férjem meghalt néhány éve, azóta ritkábban tért vissza ez az álom és úgy 3-4 éve teljesen megszűnt. Vajon milyen jelentést hordozhatott?okt. 24. 09:26
1/3 anonim válasza:
Talán az esküvődön nem minden úgy sült el, ahogy szeretted volna és ez zavar tudat alatt, mert vissza csinálni nem tudod. Akár egy számodra fontos családtagod ottani hiánya is kivetülhet így. Vagy valamit nem tettél meg, amit meg akartál aznap. A hiányérzet a kulcs.
2/3 tejjelkifili válasza:
Lehet azt érezted, hogy nem az igazi valakihez mentél? És ez a halálával feloldódott?
3/3 Senior Séf válasza:
Nagyon egyszerű. Ezek az álmok akkor térnek vissza, amikor alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!