Van olyan ember az álmaitokban, akit rendszeresen láttok, de fogalmatok sincs róla, hogy ki az?
Évek óta van egy visszatérő figura az álmaimban, akire mindig a páromként tekintek. Leírva kicsit fura, de olyan, mintha a közös életünkből látnék jeleneteket. Kutyát sétáltatunk, a barátainkkal beszélgetünk, teljesen hétköznapi, de boldog pillanatokról álmodom. Érzem, hogy nagyon szeretjük egymást, viszont fogalmam sincs, hogy hogy nézhet ki. Az arcát sosem látom, mert az álmaimban elvileg sokkal alacsonyabb vagyok nála, és valahogy ezekben a szituációkban sose nézek rá. És megmondom nektek az őszintét, ez már egy kicsit kezd zavarni :D
Vannak valakinek még hasonló álmai, amikor nem látja a másik arcát? És ez mit gondoltok, mit jelenthet? Mi lehet ennek az oka? Nem vagyok otthon annyira az álomfejtés témában, de tényleg olyan rendszerességgel álmodom róla, hogy az már fura.
Igen volt ilyen.
Az exemmel mikor még nem ismertem, a férjemmel szintén még nem ismertem, és az egyik kislányommal (meddőnek voltam mondva, és hogy esélytelen lesz hopgy valaha gyermekem legyen)pont az orvosi diagnózis utáni éjjelen- kapcsolatban
Egyiknek sem láttam az arcát.
És mindegyikről kiderült, hogy valódi prófétikus (Istentől egyenesen származó) álom volt.
Az ilyen álmok 100%-ban bekövetkeznek mindig.és maga az egész jelenet is ismétlődik-de már arccal.
Nekem is van egy ilyen visszatérő alak, aki gyakran kisegít engem a kényelmetlen, álombeli helyzetekből, máskor pedig csak bölcsen és türelmesen elbeszélget velem. Érdekes, hogy kétféle, kissé különböző, mégis hasonló formában szoktam őt megtapasztalni.
Nagy valószínűséggel, ő a szellemi vezetőm lehet. :)
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, érdekes olvasni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak az álmaival kapcsolatban :)
Azt nem jelenteném ki egyértelműen, hogy az álmaim nem tudatosak. Szinte mindig tisztában vagyok azzal, hogy ezt az egészet csak álmodom. Fura ezt megfogalmazni, de kicsit olyan az egész, mintha egy párhuzamos világban lennék ezekben az álmokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!