Évek óta meditálok rendszeresen és egy ideje úgy érzem magam, mint egy vén ember (úgy értem lélekben), mintha legalább 600 éves lennék, illetve szinte minden ember körülöttem buta kis, tudatlan gyermeknek tűnik a szemeimben, miért van ez?
"Évek óta meditálok rendszeresen és egy ideje úgy érzem magam, mint egy vén ember (úgy értem lélekben), mintha legalább 600 éves lennék" Hát, ezt attól az embretől kell megkérdezned, akitől a meditációs módszered tanultad.
"illetve szinte minden ember körülöttem buta kis, tudatlan gyermeknek tűnik a szemeimben," Mert irreálisan megnőtt az egód.
Meg kell kérdezzem, melyik meditációs módszert használod. Kerülendő példának jó lesz.
Ezt isten komplexusnak hívják.
Elég káros is tud lenni.
A leírásod alapján feleslegesen öltöd meditálással az időd.
Az utad elején tényleg célod vol, hogy vénembernek érezd magad? És hogy kezelhetetlen méretűre fúvódjon fel az egód? Na ugye.
Ahogy az egyes írja, beszéld meg a tapasztalataidat a meditációtanároddal. Remélem, nem Jútyub mester az...
Eltávolodtál tőlük? Szerintem nem törvényszerű, hogy így lásd őket.
Kapcsolódj újra velük, talán segítene.
Alappvetően minél bölcsebb és inteligensebb valaki, annál kevésbé lenéző, és pökhendi.
Rossz úton jársz.
És a gyerekek sem buták és tudatlanok.
Meglepően okosak, egyes gyerekeknek még a kvantumelméletet is el lehet magyarázni, hogy értsék, és ez nagyon durva.
ú ismerős érzés, amúgy lefogadom, hogy tizen éves is vagy. mert akkor még gyakoribb meditáció nélkül is. de a 2 együtt, oh, boy!
ha amúgy is gyereknek látod őket, hagyd őket játszani, ha foglalkozol velük ne a másodfoku egyenlettel menj az ovishoz mert minek tennéd? menj és labdázz velük azt jóvan. legalább nem bszod el az éveidet fszságokra. ráérsz késöbb is ezzel foglalkozni.
Ha nem akkor kapsz pár Isteni pofont, sajnos nem fizikait. legalábbis én nem azt kaptam :( de az Úr védjen az saját haragjától.
Tao te King - Az Út és Erény könyve
Én mikor elolvastam elsőnek, bizony ugyanezt éreztem. Felülről láttam a világot és mindenki életéet. Hangyának tünt mindenki és istennek képzeltem magam (Abból a szempontból, hogy átláttam mindent), de elmúlik. Valami olyan ért amit még fel kell dolgoznod, de elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!