Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van olyan ember az álmaitokban...

Van olyan ember az álmaitokban, akit rendszeresen láttok, de fogalmatok sincs róla, hogy ki az?

Figyelt kérdés

Évek óta van egy visszatérő figura az álmaimban, akire mindig a páromként tekintek. Leírva kicsit fura, de olyan, mintha a közös életünkből látnék jeleneteket. Kutyát sétáltatunk, a barátainkkal beszélgetünk, teljesen hétköznapi, de boldog pillanatokról álmodom. Érzem, hogy nagyon szeretjük egymást, viszont fogalmam sincs, hogy hogy nézhet ki. Az arcát sosem látom, mert az álmaimban elvileg sokkal alacsonyabb vagyok nála, és valahogy ezekben a szituációkban sose nézek rá. És megmondom nektek az őszintét, ez már egy kicsit kezd zavarni :D

Vannak valakinek még hasonló álmai, amikor nem látja a másik arcát? És ez mit gondoltok, mit jelenthet? Mi lehet ennek az oka? Nem vagyok otthon annyira az álomfejtés témában, de tényleg olyan rendszerességgel álmodom róla, hogy az már fura.

2023. máj. 8. 09:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, újra.

Általában a hibáimmal szembesít engem, de mindig türelmesen és szeretetteljesen nyilvánul meg számomra.

2023. máj. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!