Veletek is így van ez?
Figyelt kérdés
Amikor lefekszem és olyan félálomban vagyok és felébredek akkor mindig egy női hangot hallok aki beszél hozzám de csak akkor hallom amikor felébredek és akkor is olyan mintha elsuhanna előttem ez a hang.Ez most lehet h nem érthető de veletek is ez van amikor hirtelen felébredtek?2010. jún. 16. 13:26
1/12 anonim válasza:
Jah elofordult mar velem is. En megfogtam es jol fulonkurtam!
3/12 anonim válasza:
Előfordult velem is gyerekkoromban. Azt mondták nekem, hogy biztos az őrangyalom szólongatott. De már régóta nem volt ilyen.
5/12 anonim válasza:
én velem is volt már ilyen női hang ami suhanás szerü volt csak olyankor este volt és kinn voltam az udvaron, nem pedig álmom után
6/12 anonim válasza:
Egyszer éjszakai konzervgyártás közben rám bíztak ilyet, hogy figyeljem már fenn, magasan, a pályán (három drót közt futószalagon konzervek sora őgyeleg) mikor akad el, és bökjem meg jó hosszú rúddal. Egy darabig figyeltem, aztán láttam, hogy elég lesz messziről is, ülve. Feküdni nem mertem, de ülve is elaludtam... Időnként eltűnt a gyár iszonyat robaja egy-egy pillanatra, aztán észre se vettem mikor, ott ültem csukott szemmel, vártam az elakadás hangját, csend volt, és mögöttem földönkívüliek ártalam érthetetlen, suttogó mormogással, amolyan földi tudós hanghordozásban megbeszélték a teendőket igen hosszan. Egyszer BAMM ébreszt a góré, hogy most okoztam pár száz ropi kiesést a gyárnak, és ez még 2000 környékén :)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Am volt már olyan velem h félálomban voltam és nagyon világos volt minden és ott volt egy nő aki a nevemen szólított de egyből felébredtem.
2010. jún. 16. 17:36
8/12 anonim válasza:
velem is tőrténnek ilyen furcsaságok
9/12 anonim válasza:
(egyedül voltam otthon) Egyszer félálomban voltam, és egyszer csak azt hallom hogy valami nagyon eltorzult hang mondja nevemet, nagyon megijedtem nem tudom hogy álmodtam-e vagy nem, lementem megnéztem hogy mivan, de aztán kiderült hogy a mosógép dörömbölt ki magából ilyen furcsa hangokat:)
Amúgy velem nem szokott ilyesmi történni.
10/12 anonim válasza:
Én kiskoromban amikor felébredtem (általában rémálomból) vonatot hallottam elmenni mellettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!