Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért ébredek fel hajnali 3...

Miért ébredek fel hajnali 3 órakor évek óta?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már legalább 7-8 éve tapasztalom, hogy ebben az időpontban felkelek. Váltózó, van amikor minden nap, máskor havonta egyszer. Ugyanúgy felébredek, nem számít, hogy otthon alszok vagy máshol. Ha a telefont megnézem, sokszor 2.59-ről pont akkor vált át 3.00-ra. Nem félek, nem hiszek természetfeletti lényekben. Tapasztaltam már furcsa dolgokat, de ezt nem tudom számításba venni. Egyszerűen idegesítő, hogy nem jövök rá az okára. Sokszor már vicces abban a helyzetben, mert tudom, ha megnézem az órát, mit fog mutatni :D Ha hónapokig szándékosan nem nézem meg az időt, valószínűleg akkor is, mert nem egyszer kérdezték, ha együtt aludtam mással, hogy mire kelek fel akkor. Kiegyensúlyozott életet élek, de az alvásom felszínes, könnyen felébredek. Üdv, 26/F
2018. máj. 25. 13:06
1 2
 11/18 Metionin ***** válasza:
Szerintem pont akkor ér véget egy alvásciklusod. Mindig ugyanakkor fekszel le?
2018. máj. 25. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És óraátállitáskor hánykor ébredsz?
2018. máj. 25. 20:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Látom, hogy nem vagyok vele egyedül teljesen. A kategória tévesztés jogos, hirtelen ki akartam írni magamból, mert a múlt éjjel is volt, már harmadszor. A vacsorám változó, nincs állandó étrendem, nem szoktam zsírosat enni. És egészséges vagyok, soha nem volt komolyabb probléma. Nos, óra átállításkor még nem figyeltem meg ezt :D a napi rutinban nem is gondolok rá, csak éjjel, ha felkelek abban az időpontban. Mindegy mikor fekszem, milyen testhelyzetben, világos vagy sötét van a szobában, lefárasztom magam vagy nem, ettem-e vagy sem, már az összes lehetséges variációban előfordult. Régebben feszült voltam tőle a sötétben, de már nem. Én a természetfeletti okokat nem tudom elhinni, látom írtátok. Pedig tudnék mesélni érdekes tapasztalatokról, mégis úgy gondolom, van racionális magyarázat. Arra gondoltam, a tudatalattimban rögzült be ez, talán láttam olyan dolgot gyerekként, amitől megijedtem vagy elég volt annyi inger, hogy gyakorivá valjon, hogy párszor véletlenül pont akkor ébredtem fel. Illetve akkoriban (kb 10 éve) rengeteg paralizisem volt, amit szintén elég hamar megszoktam, mint ezt. Azt is inkább érdekességként fogtam fel. A máj, tüdő funkciós problémát még nem hallottam, lehet ahhoz van némi köze.
2018. máj. 25. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Anno velem is az volt, amit egy korábbi válaszoló írt, hogy hajnal 4-ig aludni se tudtam, féltem valamitől, de úgy konkrét dolog nem volt, meg minden bajom volt. Ha eljött az a 4 óra, megnyugodtam, elaludtam. De évekig minden nap ez volt. Ha eljött az este 10 óra és aludni kellett volna, egyszerűen nem ment. Mindig hajnalban aludtam, és így jártam iskolába. Akkor voltam 14-15 éves. Nagyon nehéz volt, egész nap álmos voltam szinte, de este nem tudtam aludni. Eléggé megkeserítette az életem, utána szorongós lettem, meg pánikos is. Nem tudom miért lehet ez, furcsa.
2018. máj. 25. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezt tapasztalom már úgy 1 éve. Csak nem 3 órakor, hanem 7 fele. Ha nem kell felkelnem 7 előtt, akkor 7 óra 6 perckor 99% hogy felébredek. De hogy mire, azt nem tudom. Először azt hittem hogy valaki szórakozik velem, de mikor egyedül aludtam másik lakásban akkor is ugyan ez volt.
2018. máj. 25. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Néhány, előttem szóló már megadta neked a helyes válaszlehetőségeket és bár nem hiszel a természetfelettiben, mégis, ez a lehetőség is "benne van a pakliban".

Szóval, vagy a "máj órája", vagy az "ördög órája" verziót tartom valószínűnek az esetedben.

2018. máj. 26. 10:07
 17/18 Fish1 ***** válasza:
Szerintem az a válasz, amit írtál, hogy berögzült már. Ha pl. idegesít ez sokat gondolsz erre, akkor saját magadnak idézed elő. És nyilván foglalkoztat a dolog, máskülönben nem tetted volna fel a kérdést.
2018. máj. 26. 19:24
 18/18 anonim válasza:
Olvasd el Jerry és Ester Hicks vonzás törvénye könyvét. Ester 03.17perckor ébredt mindig mivel ekkor volt a legbefogadóbb. Többet nem árulok el :)
2018. máj. 29. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!