Mi okozhatja az alábbi tüneteket? Az elmúlt 3-4 napban, minden hajnali 5-6 körül, arra ébredek, hogy teljesen ki vagyok száradva! Iszom napközben rendesen! Tehát nem ez a probléma forrása!
A történethez hozzá tartozik, hogy kb 2-3 hete a patkó, nyombél területén érzem, hogy problémák vannak. Savasodás, székrekedés, felfújódás stb. Orvostól orvosig mentem.
A vérképek, vizeletek jók, a hasi röntgen és az ultrahang jó.
Az egy dolog, hogy az idegességtől jött ez elő, de azt nem tudom, hogy mi okozza ezt a szomjúságot (a szerv óra szerinti vastagbél meridián időpontjában)
Valami enzim hiány?
Mit kéne szednem?
És egyáltalán mire?
Teljesen tanácstalan vagyok.
Természetesen nem magamtól akarom megoldani, de mire rám kerül a sor a dokinál, az 3 hét.
Már másfél hónapja diétázom :/
Kezdetben csak finom nyomást éreztem a jobb bordaív alatt,és ezért kezdtem el a diétát.
De 3 hete annyit idegeskedtem,hogy mi lehet a gond,hogy elkezdett erősebben fájni.
A diéta hatására már nem fáj annyira.
Érzem,hogy van ott valami,de gyógyulni érzem.
A legjobban most az idegesít,hogy mi lehet ez a hajnali 5-6 órás kiszáradásra ébredés.
Amúgy könnyű ételeket eszem.
Főtt krumpli,glutén mentes pirítós kenyér,párolt zöldségek.
Szóval nem eszem nehezet.
Inkább naponta többször keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!