Miért ébredek fel hajnali 3 órakor évek óta?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Már legalább 7-8 éve tapasztalom, hogy ebben az időpontban felkelek. Váltózó, van amikor minden nap, máskor havonta egyszer. Ugyanúgy felébredek, nem számít, hogy otthon alszok vagy máshol. Ha a telefont megnézem, sokszor 2.59-ről pont akkor vált át 3.00-ra. Nem félek, nem hiszek természetfeletti lényekben. Tapasztaltam már furcsa dolgokat, de ezt nem tudom számításba venni. Egyszerűen idegesítő, hogy nem jövök rá az okára. Sokszor már vicces abban a helyzetben, mert tudom, ha megnézem az órát, mit fog mutatni :D Ha hónapokig szándékosan nem nézem meg az időt, valószínűleg akkor is, mert nem egyszer kérdezték, ha együtt aludtam mással, hogy mire kelek fel akkor. Kiegyensúlyozott életet élek, de az alvásom felszínes, könnyen felébredek. Üdv, 26/F2018. máj. 25. 13:06
1/18 anonim válasza:
Ha később fekszel le akkor is felébredsz ugyanakkor ?
Nállam is volt ilyen négykor kellet kelnem de valamiért mindíg felkeltem 3 órakkor még akkor is ha későn feküdtem le.De nem tulajdonítok neki nagyobb jelentősséget mert miután visszalszom kipihenem magam :D
22f
2/18 anonim válasza:
A vacsora mikor, és mi? azzal függhet össze. Az a "máj órája" vagyis a méregtelenítésé - lehet, hogy valamivel "küzdenie" kell és az ébreszt fel.
3/18 anonim válasza:
Van egy kifejezés, az "ördög órája", ha rákeresel, mindenhol a hajnal 3-kor ébredésről van szó. Úgy látszik sokakkal előfordul,nem tudni miért
4/18 anonim válasza:
Nekem is volt egy idoszakom,amikor pontosan hajnali 3 orakkor ebredtem.
(a bibliaban meg van tobb utalas is arra napkozben,hany orakkor erossebbek a demonok,mikor "tamadjak" az emberi elmet).
5/18 anonim válasza:
Nem lehet hogy régebben ilyen korán keltél vmi munkához, stb? Én gimiben keltem 6-kor, mert messze lakom, és hétvégén is felriattam 6 körül, majd visszaaludtam. :)
Ha igen, egy idő után elmúlik
6/18 anonim válasza:
Ki fog derülni előbb utóbb... Ne erőltesd, csak legyél nyitott.
7/18 anonim válasza:
Velem is ez van.Én rendszerint valami rémàlomra ébredek ebbem az időpontban vagy màs baj van.Vagy ekkor vagyok rosszul.Hajnal 3-4 ig nyugtalan vagyok,félek,minden bajom van.4-re ez elmúlik és alszom tovàbb.
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Csatlakoznék a 8-ashoz: ez teljesen természetes, nincs benne semmi "ezotéria". Ahogy a legtöbb más dologban sincs. Ha valaminek lusták vagyunk megkeresni az okát, az rögtön természetfeletti lesz, meg tudatalatti, meg "ezotérikus". Ja, persze.
10/18 anonim válasza:
Májaddal, tüdőddel minden ok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!