Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban nagyon nyomasztó álmaim voltak. Az elsőben egy beteg szárnyas testvérem halt meg a kezeim között leginkább angyalra hasonlított (egyáltalán nem volt ismerős az arca soha nem láttam a nevét sem hallottam) véget nem érőnek tűnt és nyomasztónak. A másikban meg nekem rontott egy veszett róka és se az apám, sem az engem néző emberek nem segítettek, csak álltak és néztek fa arccal.
Nem tudom mi váltotta ki ezeket az álmokat de túlságosan valóságosnak tűntek és nagyon hosszúnak. Mintha nem tudnék belőlük felébredni.
2018. ápr. 19. 21:17
1/2 anonim válasza:
Minden álom valóságos amíg benne vagy. Csak miután felkeltél akkor tűnnek fel a lehetetlen dolgok.
Az álomban keverednek az emlékek, a képzelet és amit vacsorára ettél.
2/2 anonim válasza:
A tudatalattiban csak káosz van azért kell a tudatos elme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!