Mi az a harmadik szem meditácio? Én mikor rákerestem, ledobbentem, ez letezik? Ugy tudom ez lehet káros is, nem? Remélem a sima meditációval nem lesz semmi bajom.
Nem létezik "sima" meditáció. Pontosabban a harmadik szem(mel való munkára figyelő) meditáció is sima.
Ez sok dolog lehet, ami a harmadik szemmel való munkával kapcsolatos. Én nagyon ritkán adok ennek pár százalék figyelmet, és ez szinte mindig a csakra pont gyógyulásának gyorsításra. Amikor kapcsolatot növelek, az túl egybemosódott mindennel, hogy ennek lehessen nevezni.
Minden árthat. A te elméd is hatalmas erőkkel bír. A meditáció alatt pedig pont felnyithatod, akár akaratlanul is a kis kapuidat. Sok ember más dimenzióba repül pszichedelikumoktól. Meditáció ugyanazt teszi, csak nincs mellékes út, hang, csak a saját elméd hangja, és nem mesterségesen nyílnak meg a gátak.
Harmadik szem megnyitása valóban okozhat nem kívánt dolgokat és nem csak a teljesen kezdő, és kezdő szinten. Sok ember nagy nagy mesternek tartja magát ezekben, miközben fogalma sincs róla, mit is csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!