Ugye nincs valami bajom?
Szóval, már vagy 2-3 hete, folyamatosan vagy olyat álmodok, hogy bedrogoztak és dugok valakivel, meg le**opok valakit, meg lesmárolok mindenkit, meg bu*i-kkal vagyok körülvéve, meghogy felveszek ku*rvákat, és azok lesmárolnak.......és már elegem van!! Mindig ilyeneket álmodok, és reggel kb. a hányinger kerülget, mintha egy "rossz" lány lennék...pedig hát én nem vagyok ilyen, nem is szzoktam ilyenekre gondolni, még csak véletlenül se napközbe....de ahogy elalszok, minden éjszaka. egy csomószor megpróbáltam, hogy este másra gondolok, de nem vállt be. meg volt már olyan is, hogy kiment a fejemből előző este, hogy ezeket álmodom, de akkor is ilyet álmodtam...szóval nem azért van, mert ezekre gondolok...nemtudom mitől. még csak bűntudatom se lehet, mert még egyiket se csináltam... köszi ha végigolvastad! :)
13/L
hat ez eleg erdekes te aztan tui ,hogy nem unatkozol....amugy lehet hogy csak TROLLkodsz..najo vegyuk komolyan
Meselj anyadrol
Szakemberhez nem kel elmenni habar mar kezd sulyos lenni a dolog ahogy latom
Meg ha nem is gondolsz ilyenre es kivancsi se vagy ra akk sztem itt a figyelmedet kene elterelni
KATARZISBA kellene h essel
Szval pl. nezz meg aegy horror filmet olyant amitol beszarsz...de tenleg olyant
Garantalom neked ,hogy az nap este nem lesz olyan almod es ha ezt is csin akk sztem idovel 100,hogy nem leszel ilyen perverz
13 evessen meg konnyen beszarsz szval nem lessz nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!