Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megrázott villanypásztor....

Megrázott villanypásztor. Nincs bajom?

Figyelt kérdés
Tegnap megrázott tegnap a villanypásztor... Ma ilyen véraláfutás szerű pöttyöcskék jelentek meg ott ahol hozzáértem a villanypásztorhoz... És ez nem csípett hanem inkább lökött... Ugye nem lesz bajom?
2013. jún. 9. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Lehet hogy van bajod, de az nincs összefüggésben a villanypásztorral.
2013. jún. 9. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:

:D Előző

Nem nem lesz semmi bajod, engem is csípett már meg villanypásztor, nem kellemes, de többet nem fogom meg :)

2013. jún. 9. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Én meg fogadásból lehugy0ztam..:D És még mindig itt vagyok. A villanypásztort nem arra találták ki, hogy kárt okozzon emberben/állatban, hanem hogy egy kellemetlen csípéssel tudassa, hogy nem kéne hozzáérni/ráállni/átmenni rajta, satöbbi. Szóval nem, nem lesz semmi bajod.
2013. jún. 9. 22:21
 4/8 anonim válasza:
ezt most tanultuk munka védelmen hogy amég nem rándulnak görcsbe miatta az izmaid addig no para ha viszont már alig birod elengedni akkor se biztos hogy bajod lesz de olyankor már lehet vérrög vagy hasonló de leginkább semmi komoly (a véraláfutás meg csak annyi hogy elpattant egy hajszál ér)
2013. jún. 9. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Mármint nem a villanypásztorra értettem, hogy nem kéne átmenni rajta, hanem a kerítésre, vagy egyéb dologra :D
2013. jún. 9. 22:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Én leginkább csak ezen a foltokon lepődtem meg meg aazon hogy ez nem csípett hanem inkább ütött:/ Tesòm szerint ez arra van hogy összehúzza az izmaimat de semmi bajom nem lehet
2013. jún. 9. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól mondja a tesód.
2013. jún. 10. 00:08
 8/8 anonim válasza:
Én 2016-ban tapasztaltam meg a felvillanyozódás eme módját Tirpákisztán fővárosának egyik bokortanyáján, egy lovastanyán. Lezsibbadt a jobb karom majdnem vállig, de csak tíz-tizenkét percig volt kellemetlen. Azóta jó vezetőként tartom magam számon.
2020. nov. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!