Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez? Nincs bajom?

Miért van ez? Nincs bajom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, (szűz) március óta nem jött meg a menszeszem. lehet hülyén fog hangzani de felnyúltam a hüvelyembe fürdés közben és az egész hüvelyem ilyen nyálkás volt. mi lehet a bajom???

2013. jún. 7. 20:53
 1/10 anonim válasza:
Fehér folyásod volt szerintem nekem is az van mindig és nagyon idegesítő :( 15/L
2013. jún. 7. 21:02
 2/10 A kérdező kommentje:
de neked a menszeszed rendesen megjön mindig?
2013. jún. 7. 21:04
 3/10 anonim válasza:
nem :/
2013. jún. 7. 21:11
 4/10 A kérdező kommentje:
és volt már olyan hogy hónapokig nem jött meg?
2013. jún. 7. 21:12
 5/10 anonim válasza:
volt és most is van :S
2013. jún. 7. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos haláli pontos (utálom, mert fáj), és erősnek mondható fehérfolyásom van 11 éves korom óta. A kettő, mármint a késés és a fehérfolyás megléte nem hiszem, hogy összefüggene. Attól függ, mióta menstruálsz, nem fogytál-e mostanában hirtelen, nincsenek-e komoly stresszel járó elfoglaltságaid, amik eddig nem voltak?

Ha semmi változást nem történt, csak úgy simán, látszólag ok nélkül maradt ki a vérzésed, és több mint két éve jött meg először, én a helyedben felkeresném a háziorvosomat. Nem mondom, hogy nőgyógyászt, mert lehet arra nincs is szükség, mert normális. :)

2013. jún. 8. 01:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs még 2 éve, hogy menstruálsz, akkor teljesen normális, ha pár hónapig kimarad a menstruációd. Viszont ha esetleg fél év lenne 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni.
2013. jún. 8. 06:20
 8/10 A kérdező kommentje:
12 éves korom óta menstruálok, általában pontos volt.. most vizsgáztam és nagyon nagyon stresszeltem miatta. tényleg kimaradhatott ezért?:O
2013. jún. 8. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tényleg befolyásolja a stressz a menstruációt.
2013. jún. 9. 06:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen volt, hogy fél évig nem jött meg.... De ha megnyugtat menj el nőgyógyászhoz, hogy nem mentruálsz, és nem tudod az okát...

Ha önkielégítés miatt nyúltál fel, akkor az a nyálka az izgalom hatására keletkezett. Normális, ez a nők természetes síkosítója, hogy a pénisz fájdalommentesen hatolhasson a hüvelybe.

Ha csak úgy, akkor is van a nőknek fehérfolyásuk, sőt a ciklus közepén, amikor peteérésük van akkor is van ilyen tojásfehérje szerű nyákjuk....

Ezek normális dolgok...

Ha később sem akar megjönni, érdemes az az orvosi vizsgálat...(hormonokat..pajzsmirigyet ilyesmiket is megnéznek ilyen esetben)

Édesanyádnak jelezd azért, hogy nem jön meg, de esélytelen, hogy azért mert terhes vagy:)

2013. jún. 11. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!