Mit jelenthet az az álom, hogy kb 100 méter magasról lógok lefele, mert lecsúsztam az épületről, kapaszkodok, de végül lezuhanok a földre, de nem lesz semmi bajom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 17:35
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek vannak zuhanós álmai. :D Elég kellemetlenek. De amikor lezuhantál, akkor felkeltél nem?
ezt találtam neten.
"...úgy érzik, kicsúszott az irányítás a kezükből. A zuhanásos álmok a leggyakrabban akkor fordulnak elő, ha a napirend kaotikus, nem követ semmiféle rutint, az álmodó életéből hiányzik az egyensúly..."
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod. :) nem ébredtem fel hanem kiúsztam a partra mert ahonnan leestem az a duna felett volt valamilyen légi épület..
2011. júl. 21. 22:12
3/5 anonim válasza:
Én úgy hallottam, ha álmodban zuhansz, az azt jelenti, hogy hirtelen leesik a vérnyomásod.
Persze lehet h ez hülyeség...
4/5 anonim válasza:
Én ha lezuhanok álmomban, vagy elesek, egyből felébredek.
5/5 anonim válasza:
Jack London szerint ez azért van mert valamelyik ősünk
(én is álmodtam hasonlót),leesett a fáról, vagy beleesett egy szakadékba, de túlélte. Ha ez igaz, ezek után szaporodni is képes volt. /Genetikusok kíméljenek!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!