Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Szóval van egy férfi akit nagyon szeretek,de ő nem akar komolyabb érzelmekbe bonyolódni.Tegnap azt álmodtam,hogy találkoztunk egy szórakozó helyen és nem foglalkozott velem,elutasító volt,nagyon fájt és rossz volt ez az álom,mintha valóság lett volna.Szerintetek mit jelenthet?Kerestem már álmoskönyvben is meg interneten is,de nem találtam a jelentését az elutasításnak :(
2010. jún. 8. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
A férfi elutasítása megjelent az álmodban is mivel sokat jár rajta az eszed.
2010. jún. 8. 13:48
 2/5 anonim válasza:
Egyértelmű. Mivel már egyszer a valóságban is "elutasított" azzal, hogy ő nem akar komolyabb kapcsolatot, így ez az álmodban is megjelent. Valószínűleg rengeteget gondolsz erre, és sokszor eszedbe jut, hogy miért nem akar veled lenni. Egyszerűen beleszövődött az álmodba is a gondolat.
2010. jún. 8. 14:27
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igen,nagyon sokat gondolok rá :(
2010. jún. 8. 20:36
 4/5 anonim válasza:
Nemsokára medvedisznóemberré alakulsz.
2010. jún. 11. 16:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a kérdéshez,akkor feleslegesen ne terheld azt a csöpp kis agyadat és ne irkálj baromságokat!
2010. jún. 12. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!