Alvási paralízis. Mitől lehet és hogyan tudom kezelni?
Eddig három alkalommal találkoztam vele. A lehelső nem volt nagyon maradandó, már régebben volt (azt hittem utólag, hogy alvás közben szívinfarktusom volt és meghaltam, majd feléledtem...RÉGEN VOLT) Talán egy hónapja volt a második ami már komolyabb volt. A lényeg, hogy felkeltem viszont nem tudtam mozogni. A pláne, hogy azt hallucináltam, hogy álmomban hányok, konkrétan éreztem, hogy a hasamon folyik le és hogy meleg. A harmadik, egyben a legrosszabb tegnap este történt. Hallottam, hogy a ház másik végében elindult a szárítógép, ajtócsapkodást hallottam, mindeközben tehetetlenül feküdtem az ágyamban, moccani se bírtam. Azt hittem abban a pillanatban, hogy megőrültem, viszont olyan sok idő eltelt, hogy rá tudtam jönni, hogy ez az egész megint egy álom lehet, megpróbáltam a fejem elfordítani, elég hosszas erőltetés után sikerült is és hirtelen felébredtem. Szörnyű élmény volt mind a három. Ha van erre valamilyen mód kérlek segítsetek megoldani.
(Bocsi hogy ilyen hosszú lett.)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!