Miről szólt az eddigi legfurcsább/legmeghökkentőbb/legbetegebb/legfélelmeteseb b álmotok?
Nagyon sok ilyen álmom volt.
Pl.: volt egy hatalmas nagy gödör, egy nagy teherautó jött, a platóján rengeteg meztelen hulla.Férfak dobálták be őket a gödörbe.Az egyik egyfolytában azt mondogatta: nem dobjuk csak tesszük. A fülemben cseng azóta is.Rosz volt.
Fura álmom rettenetesen sok volt eddig. Kezdve a "mutáns pincsik meg akarják támadni a Földet az űrből, és nekem meg az ismerőseimnek kell megmenteni a Földet"-től egészen a "Spice Girls el akarja lopni a napot és nekem kell megakadályozni-ig". De volt olyan is, hogy a BME-re együtt jártam egy híres musicalszínésszel matekelőkészítőre... totál humán beállítottságú vagyok.
De amitől tényleg bőgtem később, az nem is egy fura álom volt. Hanem az, hogy a legaranyosabb ismerősöm az álomban gonosz volt, és nem tudom, akár tudat alatt hogy képzelhettem róla ilyen rosszat :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!