Mi volt az eddigi legfélelmetesebb rémálmotok?
Figyelt kérdés
Amitől nagyon paráztatok.2014. márc. 10. 21:26
1/4 anonim válasza:
Az amikor azt álmodtam, hogy belém csapott egy villám. Szinte éreztem, ahogy végigfut a testemen, fel is ültem az ágyban és ordítottam (barátnőm mellettem feküdt, ő mesélte, hogy hangosan felordítottam), így ébredtem fel. Patakokban folyt rólam a víz.
Nem azért volt félelmetes, mert félek a villámoktól, hanem azért, ahogy a testem reagált rá.
2/4 anonim válasza:
nekem visszatérő álmom, hogy atombomba felrobban és látom a gombafelhőt
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a legfélelmetesebb, de a legfrissebb rossz álmom tegnap előtt volt. Egy elkerülhetetlen autóbaleset, láttam, hogy belecsapódunk egy falba, és mintha lassított felvétel lett volna, tudtam, hogy esélyünk sincs, de valamit tenni akartam, hogy a lehető legelviselhetőbb legyen. Anyám ült mellettem, ill. valaki az anyósülésen, akiket erősen fogtam, hogy ne repüljenek majd nagyot. Majd előrenéztem, és vártam a véget. Ugyanekkor a férjem azt álmodta, hogy engem kivégeznek. :) Nem tudom miért kellett egy éjszaka 2x meghalnom....
4/4 anonim válasza:
Amikor felfalt egy krokodil, az nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!