Mi volt a legrosszabb rémálmotok?
éjjel valaki a nevemen szólított, arra keltem, hogy a nevemet mondja valaki, mikor magamhoz tértem a szemem nem mertem kinyitni, de megint hallottam.
a digitális órának nagyon pici fénye van csak, és a szoba másik részénél egy alak volt ott.
a lámpa kapcsoló ott volt mellette a falon, ekkor már izzadtam és szívem úgy vert h a homlokomnál éreztem.
egy hatalmas kiáltással kiugrottam az ágyból és a villanykapcsolóhoz ugrottam, majd felkapcsoltam.
a kapcsolónál ahol azt az alakot láttam, nagyon hideg volt a levegő, lúdbőrzött az egész testem.
gondoltam visszafekszem, hátranéztem az ágyamra, amiből kiugrottam, de a takarót szépen eligazítva és kisimítva találtam, mintha megágyaztam volna,már majdnem félelmemben sikítottam, amikor azt vettem észre, hogy a párnán, és a takarón, ami szépen meg volt igazítva, egy olyan nyomódás alakul ki, mint mikor valaki belefekszik...ekkor kirohantam a szobából.
azóta nem alszok ott, másnap papot hívtunk, de a pap mikor bejött és elmondta a házszentelőt, kettétört a kezében a szenteltvíz tartó.
úgy megijedt, hogy kiszaladt a házból, még a táskáját is benn hagyta, én vittem ki neki, azt tanácsolta költözzek el, mert rossz energiák vannak a házban.
azóta máshol élek!
még jó h másnak csak rémálmai vannak.
Álmomban szombat reggel volt, sütött a nap, kint cigiztem a gangon, élveztem a kávé ízét.
Aztán felébredtem és Február volt, hajnal 5:30, szerda, a szobámban 11°C.
Ohhó hát annyi mindent tudnék mesélni.
1. Elraboltak az ufók, akik nem véletlenül, hanem maguktól leejtették a szappant. De azt hiszem csak álom volt. Csak nem értem miért nem tudtam egy hétig leülni
2. A fejem fölött megjelent egy szellem, miközben pont egy démonnak mondtam hogy menjen innen. Ijesztő volt.
3. A legrosszabb: Mentem az utcán és láttam SP-t és a pasiját... áhh hagyjuk még mindig kivagyok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!