Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb rémálmotok?

Mi volt a legrosszabb rémálmotok?

Figyelt kérdés
Nekem volt már néhány nagyon rossz álmom. Kíváncsi vagyok mások milyen rosszakat álmodnak.
2013. nov. 27. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

éjjel valaki a nevemen szólított, arra keltem, hogy a nevemet mondja valaki, mikor magamhoz tértem a szemem nem mertem kinyitni, de megint hallottam.

a digitális órának nagyon pici fénye van csak, és a szoba másik részénél egy alak volt ott.

a lámpa kapcsoló ott volt mellette a falon, ekkor már izzadtam és szívem úgy vert h a homlokomnál éreztem.

egy hatalmas kiáltással kiugrottam az ágyból és a villanykapcsolóhoz ugrottam, majd felkapcsoltam.

a kapcsolónál ahol azt az alakot láttam, nagyon hideg volt a levegő, lúdbőrzött az egész testem.

gondoltam visszafekszem, hátranéztem az ágyamra, amiből kiugrottam, de a takarót szépen eligazítva és kisimítva találtam, mintha megágyaztam volna,már majdnem félelmemben sikítottam, amikor azt vettem észre, hogy a párnán, és a takarón, ami szépen meg volt igazítva, egy olyan nyomódás alakul ki, mint mikor valaki belefekszik...ekkor kirohantam a szobából.

azóta nem alszok ott, másnap papot hívtunk, de a pap mikor bejött és elmondta a házszentelőt, kettétört a kezében a szenteltvíz tartó.

úgy megijedt, hogy kiszaladt a házból, még a táskáját is benn hagyta, én vittem ki neki, azt tanácsolta költözzek el, mert rossz energiák vannak a házban.

azóta máshol élek!

még jó h másnak csak rémálmai vannak.

2013. nov. 27. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Azt álmodtam, hogy a gyakorikérdésekbe vagyok bezárva és folyton a trollokkal kell küzdenem. Szörnyű volt.
2013. nov. 27. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

Álmomban szombat reggel volt, sütött a nap, kint cigiztem a gangon, élveztem a kávé ízét.

Aztán felébredtem és Február volt, hajnal 5:30, szerda, a szobámban 11°C.

2013. nov. 27. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
43%

Ohhó hát annyi mindent tudnék mesélni.

1. Elraboltak az ufók, akik nem véletlenül, hanem maguktól leejtették a szappant. De azt hiszem csak álom volt. Csak nem értem miért nem tudtam egy hétig leülni

2. A fejem fölött megjelent egy szellem, miközben pont egy démonnak mondtam hogy menjen innen. Ijesztő volt.

3. A legrosszabb: Mentem az utcán és láttam SP-t és a pasiját... áhh hagyjuk még mindig kivagyok emiatt.

2013. nov. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!