Miért történik ez?
Figyelt kérdés
Mostaniban észrevettem hogy mindig aszt álmodóm amit délután/ estére kigondolom hogy fogok holnap csinálni ( annak a folytatását álmodom csak ,,nem mindig úgy" ahogy történni fog.
Pl :
Tegnap estére elképzeltem hogy hogyan öltözök fel ma és almomban azokat a ruhákat kerestem ( és reggel is keresnem kellet mivel nem találtam öket)
Eleinte nem vettem komolyan , de már egyre gyakrabban történik.
2018. jan. 26. 05:42
1/5 A kérdező kommentje:
U.i = sajnálom ha van benne helyesírási hiba , nem élek Magyarországon.
2018. jan. 26. 05:43
2/5 anonim válasza:
Valaki a túlvilágról akar neked üzeni, lehet, hogy egy szellem vagy démon, hogy öltözz fel melegen
3/5 anonim válasza:
Ez a tudatos álom, régebben nekem is sikerült minden éjjel, ma már ritkán. (sajnos) Ez egy adottság, ha álmodban rájössz hogy az nem a valóság, akkor az jobb lesz mint bármelyik kalandjáték a sz.gépeden. Ez irányított álmodás, nekem az is sikerült hogy direkt nem ébredtem fel, addig amíg én nem akartam. Addig tartott az álom amíg én akartam.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a tudatos álmodás...régen próbáltam de nem sikerült... ez nem az , álmomban nem jövök rá hogy álmodok...
2018. jan. 26. 13:42
5/5 anonim válasza:
Én sokszor álmodom arról, amin délután, estefelé "agyaltam. Szerintem, nincs ebben semmi furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!