Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történik velem?

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Nem, nem vagyok jós, se jövőbe látó, vagy ilyesmi.

De párszor nagyon furcsa dolgok történnek velem.

Szóval megálmodok nagy ritkán, edfig kb 4 szer volt, egy adott szituációt az életemből, és eddig mindig úhyis történt, ahogy megálmodtam.

Olyankor kicsit megrémít, hogy hogyan lehetséges ez?

2017. márc. 26. 21:43
 1/10 anonim válasza:
69%

Ez velem is meg szok történni kiskorom óta. Épp ma volt egy hasonló eset. Nem tulajdonítok neki nagy figyelmet, az egész ezotériát utálom, aki hisz benne az egy szerencsétlen áttvert ember, nem létezik mágia, meg jóslás meg ilyen hülyeségek, aki elhiszi az naiv ember. Ugyanúgy az is aki horoszkópba bele olvas...

Őszintén 2 lehetőséget tartok reálisnak:

Egyszer már megtörtént hasonlóképp, csak nem jegyezted meg, mert nem volt jelentősége, de amikor szinte ugyanaz történik meg, akkor ez beugrik.

A második, hogy álmodsz valamiről, és mivel hasonló szituba kerülsz, az agyad leköveti ugyanazt, vagy hasonló mozdulatsort.

2017. márc. 26. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Elsőre én is valami agyi aktivitásra tippeltem.

Igazából tényleg ritkán fordúlt elő, de akkor minden részlet ugyan az volt, beugrott hogy ez már álmomban megtörtént, és tudtam hogyan kell cselekednem.

2017. márc. 26. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Valószinű hogy az hallotál a napokban valamit erről nem figyeltél, és a tudatalattid ezen gondolkodott. Ezért megálmodtad a legvalószínűbbet, és mindent úgy csináltál, ahogy volt az álomban.

#1) Nem baj az ha mások másban hisznek, nem kell emiatt sértegetni. Ők ebben reménykednek, ez ad nekik erőt, önbizalmat minden nap, vagy amikor kell.

2017. márc. 26. 22:32
 4/10 anonim válasza:
50%
Velem is előfordult már valójaban ez a de ja vu érzés ezeket nem álmondja meg az ember soha csak az agya hiszi azt hogy álmondtad már valamikor mert csak így bírja megmagyarázni magának a történtet. A de ja vu nagyon érdekes dolog egy hiba az emberi agyban tudsz olvasni róla nállam sokkal okosabb emberek írnak róla.
2017. márc. 26. 22:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát úgy tudtam, hogy a deja vú (dezsávű) azt jelenti, hogy, valamikor már megtörtént az illetővel.

De ez kicsit más, mert megálmodtam hogy új munkakörbe fognak tenni pl, és hogy hogyan fogok reagálni, valamint milyen lesz a munka.

Most ha a fantáziám szárnyra dngedném, valami olyasmi kerekedne ki belőle, hogy álmomban egy másik dimenzióban, már ez megtörtént, és valahogyan ott voltam amikor ott megtörtént, és itt már beugrott a szitu, amikor ezen a síkon is megtörtént velem.

Ha viszont reális magyarázatot keresek, akkor csak az agyam egy szeglete viccel meg néha vagy nemtudom.

Ti ezósok jobban értettek ehhez. :)

2017. márc. 26. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy hete látomásom volt egy UFO-ról ,nem volt szokatlan maga ,hogy UFO és tudtam ,hogy vízió . Az viszont megilyesztett ,hogy nem Határtetőn láttam !

Azért is félek este ,hogy elvihetnek . De hát ha évekig ott voltam Határtetőn és nem vittek lehet azok nem is fognak és főlismertem ,hogy az Határtetői UFO volt .

2017. márc. 27. 05:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Seth
2017. márc. 27. 21:02
 8/10 thoomas26 ***** válasza:

Leszületésed előtt megtervezed az életed. Sok lehetséges jövőtervet építesz be ugyan, de a közeljövő (pl. egy nap) viszonylagos pontossággal már akkor létezik, amikor még csak alszol előtte. Ebből a képsorból jöhetnek fel álom közben (ami egy sajátságos tudatállapot), akár spontán, akár tudatosan.

Nekem már voltak olyanok, melyeket nem lehet belekényszeríteni a képzelet, a kikövetkeztetés, a véletlen, vagy valamely agyi folyamat, stb. köré.

2017. márc. 28. 11:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Eddig ez a leglehetségesebb magyarázat. :)

2017. márc. 28. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nèzőpont kèrdèse
2017. márc. 29. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!