Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Napok óta egy bizonyos álom...

Napok óta egy bizonyos álom folytatódik, mi történik?

Figyelt kérdés
Azt álmodom hogy az osztályomba jött 2iker akik megpróbáltak megölni és most azt álmodtam hogy apa hazajött és megölték miközbe fürödt(nem gyilkolták) felkelek és azonnal úgy érzem figyelnek és pánikolok, az álmomban menekülök is.Eddig sose álmodtam csak évi 1-2x.Segítsetek kérlek alig alszom már csak 5-6órákat mert nem merek.

2017. dec. 16. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Na jó, de ki az az Évi?
2017. dec. 16. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem pedig az érdekelne, hogy akkor most az álmodban apádat megölték, de nem gyilkolták? Ez hogy lehetséges?
2017. dec. 16. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Meglehetősen érdekes dolgok ezek, kérnénk egy update-et.
2017. dec. 16. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
én még nem tudtam folytatni egy álmomat sem. Am a rémálmokat a félelem okozza. + gondolom nézel is iylenféle sorozatokat.
2017. dec. 16. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
En pont tegnapelott leptem bele, egy hettel az elotti almonba, ami szinten gyilkolos volt. Almomban szornyen rosszul ereztem magam, de nappalra el is felejtettem, igy ott lappangott bennem, viszont hogy ujra visszajott megnyugodhattam, hogy csak alom volt. :D
2017. dec. 16. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Kérlekszépen úgy ölték meg vagy mi hogy néztem a pulzusát és már nem dobogott a szíve de nem volt rajta semmien seb
2017. dec. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!