Pár hete szinte minden nap egy bizonyos személlyel álmodok. Mit jelenthet? Többi lent ⬇
Van egy pasi akit fél éve láttam utoljára. Jóképű férfi, de semmi komoly. Nem szoktam rá gondolni, szinte soha. Eszembe se jut. És pár hete folyamatosan vele álmodom. Más-más szituációkban. Pl tegnap egy kocsiban ültem vele, beszélt nekem, dse nem hallottam mit, mert nem jött ki hang a száján. Ma meg hogy édesanyám reggel szólt hogy jönni fog hozzánk. Én meg nagyon megörültem, azonnal írtam a 2 legjobb barátnőmnek meg ilyenek. Aztán mégse jött. De örültem neki hogy nem jött mert pizsamába voltam. Szóval ilyen bambaságok. Ja és az az érdekes benne, hogy minden álmomban amiben megjelenik mosolyog rám.
Mi lehet ez? Mert azt megértem, hogyha valaki sokat gondol valakire álmodik róla. De én nem gondolok rá... Előre is köszi a válaszokat! 18/L
Tisztelt Kérdező!
A tudatos éned, lehet, hogy nem gondol erre a személyre.
A tudattalanod viszont igen. Az álom elemek, kommunikációra utalnak, aminek a szavak szerinti értelmét nem érted,(mert tudattalan) a gesztusait, viszont igen, mert az érzelmeken keresztül ható képekben jelez. Lásd mosolyog rám.
Az életben semmi nem történik véletlenül, de hogy miért, arra Te tudod a választ.
Javaslom, elalvás előtt meditálj, kérj választ, mi dolgod ezzel az emberrel.
Üdvözlettel
Tázló László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!