Egy bizonyos személlyel kapcsolatosan megnö a véletlennek tünö egybeesések száma. Illetve a véleletlennek tünö események száma. Söt jól ki is jövünk egymással. Illetve már elsö találkozáskor éreztem, hogy olyan mintha ismerném. Erröl mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Véletlenben nem hiszek!2014. júl. 21. 09:30
1/3 Lionkind válasza:
Szia!
Én sem hiszek a véletlenekben. Minden okkal történik.
Nem értem a kérdésed mit szeretnél tudni? Mit takar a "véletlennek tünö egybeesések száma. Illetve a véleletlennek tünö események száma."?. Szokott olyan lenni hogy "olyan mintha ismerném" és szerintem ismered is a szellemvilágból vagy/és előző életekből.
3/3 Zsóka__ válasza:
Ha úgy érzed, hogy olyan, mintha ismernéd, akkor ez biztosan így van. Ismered korábbról, mint szellemi lényt, csak most egy új testetek van mindkettőtöknek. Ettől függetlenül felismered őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!