Van olyan hogy valaki látja magát álmában ahogy alszik? Köztetek van? Mi történik? Milyen érzés? Ez hogy lehetséges? Vagy nincs is ilyen?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 01:31
2/6 anonim válasza:
Volt már ilyen élményem, de semmi extra. Az is csak egy álomkép volt. Ugyanolyan érzés volt, mintha "valóban" aludnék. Sőt, olyan is, hogy álmomban felébredtem, de még mindig álmodtam.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen olyan velem is volt párszor h álmomban felébredtem, de mégsem.
De magamat akkor sem láttan aludni, magamat csak tükörben láttam álmomban, amikor azt álmodtam, h kifolyik az egyik szemem.. de miért álmodna valaki magáról ahogy alszik 2 méterre az ágyon, ha nem valósan látja önmagát.. Érdekes lenne, na mindegy.. Inkább azt kérdezem meg milyen paranormális alvás élményeitek vannak/ismertek holnap...vagyis ma reggel, egy újjabb kérdésnek. De itt is válaszolhattok. Választ keresek h van e túlvilág, így a kómás, alvásos dolgok is érdekelnek. Nem akarok csak úgy meghalni.
2017. jún. 18. 02:25
4/6 anonim válasza:
a, egy szimpla álomkép volt
b, testen kívüli élményed volt, a lelked átmenetileg elhagyta a testedet, de aztán mégis visszatért belé
5/6 anonim válasza:
Nekem jelenleg is olyan van, hogy ébren vagyok, és kívülről látom magamat. Az a neve, hogy deperszonalizáció. Sok mindentől ki tud alakulni, nekem nyugtató elvonás után jött elő. Rendkívül ijesztő, kényelmetlen érzés.
6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes :o
2017. jún. 18. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!