Szerintetek lehetséges, hogy egy 20 év múlva, majd úgy fognak a System of a Down nevű együttesre visszagondolni, mint ahogy most mi pl. a Beatlesre, Stonesra, Iron Maidenre?
Kiemelkednek a lószart.
Egy a sok ezer értelmesebb zenekar közül.
Feltéelezem #4 nekem szólt.
Igen, hallgattam Systemet, nem is egy albumot, a Toxicity-ről konkrétan játszottam is néhány számot gitáron. Zenét tekintve nem kiemelkedően bonyolult, Tankian előadásmódján/hangfekvésén kívül semmi nem különbözteti meg őket az átlagnál picivel feljebb lévő csapatoktól, IMHO.
Kizárt, nem olyan jelentősek még a saját műfajukban sem, nem még a popkultúrában (mondom ezt úgy, hogy szeretem őket).
A mostani nagy rajongóik biztosan fognak emlékezni, de egy átlag metálosnak, aki csak alkalomadtán hallgatja eszébe sem fog jutni.
A legendák kora egyszerűen lejárt.
Elvis ott lesz 100 év múlva is (a Presley természetesen) egy rock kiállításon, vagy Mdme Tossuea panuptikumában, de sem a zenében sem a színészetben akármilyen népszerű valaki, nem lesz újabb Walter Matthau, Jack Lemmon, Tony Curtis, Pierre Richard etc.
Legföljebb a sportban születnek ma még legendák.
Avril Lavigne anno mennyire népszerű volt! De hát legenda? Egy francot.
System of a down...perzse hogyne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!