Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap Es a mai álmomban is kergettek. Hol az iskolába, hol egy teljesen abszurd helyen mivel egy teljesen vízzel (nagyon mely vízzel) körülvett játszótéren voltunk Es a "fogvatartoim" meg a csuszdan tartottak

Aztán egy ismeretlennel elszoktunk de megtalálták Es a nyakunkba lőttek valami kábító anyagot

A másik meg hogy az óvodában voltam Es a mostani osztalyfonokom keresett

Először azt hittem bujocska de aztán elszoktem onnan is es kergettek (asszem meg valamilyen tanárok az iskolából)

Szóval elég abszurd hogy mindenhonnan elszokok, Es kergetnek mivel semmi ilyen emlékem nincs vagy hasonló

Persze nyilván ez nem függ össze (vagy nem tudom) de jah

Es tudom hogy ezt nem lehet biztosra tudni Es mondtak hogy magamnak kell megfejtenem de segítsetek kérlek:)

Bocsi a vesszokert, ekezetekert meg minden hibáért :)

2018. jan. 13. 23:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogy kergetnek az a félelmeidet jelképezi. Félsz az iskolától. Benne a tanároktól és a társaidtól. Kitörési lehetőséged nincs, mert akkor köröznének (mint egy vadat). A szökés gyávaságot jelképez, félsz valami büntetéstől. Régen (óvoda) elbújtál az osztályfőnököd és a tanárok kerestek, mert féltél a büntetéstől.

Ez a véleményem. Nézz szembe a félelmeiddel. Próbálj barátkozni, ismerkedni. Később rájössz ez min a te érdekedben történik. Az érzéseidet meséld el szüleidnek és kérd tanácsukat.

2018. jan. 15. 06:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!