Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Három nap alatt másodszorra szerepel az álmomban, hogy csókolózom egy idegen fiúval. Az álmomban nem idegen, sőt tetszik is nekem. Aztán miután elcsattan a csók, már le se szarom a srácokat. (mindkét álmomban más-más fiú szerepelt). Az első álmomban más fiú jött be utána, akit még ismerek is, és a valóságban is tetszik. A második álomban egy olyan sráccal kezdtek el alakulni a dolgok, akit 12 éve ismerek, és sose jönnék vele össze.2018. jan. 2. 11:54
1/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy már ki vagy éhezve. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nah az lehet:D
2018. jan. 2. 19:01
3/7 anonim válasza:
Viszket a .... :D Vegyél egy vibrátort!
4/7 tcsehi válasza:
Vágysz egy társra...Hajrá! ;)
19/F
5/7 A kérdező kommentje:
#3-as: Haha, ennyire azért nem vészes a helyzet :D Tudod, vannak még olyan tinik, akiknek nem ez az elsődleges dolog, sőt korainak érzik.
#4-es: Köszi :)
2018. jan. 4. 22:58
6/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Csak vicceltem, örülök neki hogy nem az a tipikus bárki megd*ghat aki akar, típus vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy vicc volt, ment is a zöld pacsi. :D Csak gondoltam ezt azért tisztázom.
2018. jan. 5. 20:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!