Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Három nap alatt másodszorra szerepel az álmomban, hogy csókolózom egy idegen fiúval. Az álmomban nem idegen, sőt tetszik is nekem. Aztán miután elcsattan a csók, már le se szarom a srácokat. (mindkét álmomban más-más fiú szerepelt). Az első álmomban más fiú jött be utána, akit még ismerek is, és a valóságban is tetszik. A második álomban egy olyan sráccal kezdtek el alakulni a dolgok, akit 12 éve ismerek, és sose jönnék vele össze.

2018. jan. 2. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Azt jelenti, hogy már ki vagy éhezve. :)
2018. jan. 2. 14:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nah az lehet:D
2018. jan. 2. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Viszket a .... :D Vegyél egy vibrátort!
2018. jan. 3. 15:24
 4/7 tcsehi válasza:

Vágysz egy társra...Hajrá! ;)

19/F

2018. jan. 3. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:

#3-as: Haha, ennyire azért nem vészes a helyzet :D Tudod, vannak még olyan tinik, akiknek nem ez az elsődleges dolog, sőt korainak érzik.

#4-es: Köszi :)

2018. jan. 4. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Csak vicceltem, örülök neki hogy nem az a tipikus bárki megd*ghat aki akar, típus vagy.
2018. jan. 5. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy vicc volt, ment is a zöld pacsi. :D Csak gondoltam ezt azért tisztázom.
2018. jan. 5. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!