Mi az álmom jelentése?
Azt álmodtam, hogy egy szép mezőn voltam azzal a lánnyal, aki tetszik nekem most nagyon. A mező tele volt szép, különböző színű virágokkal és szép zöld fákkal. Gyerekeink voltak, kettő lány, tökre a lányra hasonlítottak. Játszottunk a gyerkőcökkel, vidáman frizbiztünk velük, nagyon játékos,vidám gyerekek voltak. Körülbelül 3-4 évesek lehettek. Aztán átkaroltam a lányt, és mondtam hogy mindig is erre vágytam, hogy ilyen harmonikus legyen az életem, majd megcsókoltam őt és ezzel sajnos véget ért az álmom.
Azt nem értem, miért ilyen jellegű álmom volt... Ugyan korábban ezzel a lánnyal volt már köztünk valami, és jelen pillanatban szoktunk beszélgetni, tehát minden rendben köztünk. Azt viszont nem értem, miért jelentek meg a gyerekek, mivel 23 éves vagyok és egyáltalán nincs az a fejemben, hogy családot akarok alapítani. Lehet ennek átvitt jellegű jelentése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!