Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sikerült irányítanom az...

Mstr95 kérdése:

Sikerült irányítanom az álmom, mi lehet a jelentése?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel életemben előszőr sikerült irányítanom az álmomat. (semmiféle tudatmódosító szert nem használok)

Az egész a lakásban történt. Kint vihar volt és az álmomban felkeltem az ágyamból éreztem, szakaszosan alszom, de akkor nem tudom irányítani a testem, mert valami megszállja. Nem volt áram és bementem a másik szobába ahol kinéztem az ablakon aztán tudtam, hogy az életben a telefonom az asztalomon van és miután elvettem onnan tudtam irányítani az egészet és magamról láttam videókat, hogy mikor megszállnak mi történik velem. Ezután volt talán egy alvási paralizisem, hogy nem tudtam mozdulni üvölteni akartam de nem jött ki hang a számon. Utána tudtam az álmomban, hogy csak álmodom megnyugtattam magam újra felkeltem és megnyugodtam kimentem az ablakhoz és már lecsendesedett az idő is és visszafeküdtem aludni.

Ritkán megnézem az álmaim jelentését, de ilyen még soha sem történt velem. Nézhettek hülyének nyugodtan, de arra lennék kíváncsi, hogy ennek mi lehet a jelentése.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! 21/f

2017. ápr. 8. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
A jelentését nem tudom konkrétan .eret ezt csak te tudhatod.
2017. ápr. 8. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudatos álmodás nem egy was ist das de gyakorolni kell . Ha te ezt mégis anélkül érted el hogy akár egy percet is foglalkoztál volna álmod irányításának elsajátításával akkor gratula .
2017. ápr. 8. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:
nem foglalkoztam ezzel soha
2017. ápr. 9. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt olyan almom, hogy szellemeket lattam, es mindenkinek elakartam mondani, es amikor ezt akartam tenni mergesek lettek ram es arra keltem fel, hogy a szivemnel valaki erosen megbokott 3x, nem keltem volna fel, mert nagyon almos voltam, de eleinte azt gondoltam, hogy valami ember nyulkal hozzam.

Nem ez volt az elso es egyetlen furcsa almom a tulvilaggal.

Szoval vanna furcsa dolgok.

2018. jan. 4. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!