Mire gondolnál ha ilyet álmodnál, mi lehet a jelentése?
Álmomban egy álláshirdetést néztem a gépemen. Egy egyházi intézmény hirdetése volt. Tovább léptem de aztán visszamentem a hirdetésre, hogy újra megnézzem. Kettő a valóságban nem létező dalból volt benne idézet. Az egyik teljesen normális volt, a másik viszont disznó szavakat tartalmazott. Néztem egy nagyot és azon filóztam, hogy ezt most vajon miért kellett ?
Aztán már abban a pózban feküdtem az ágyban ahogy ébredtem a valóságban, viszont mielőtt felébredtem volna, álmomban éreztem, hogy valaki átölelt elég szorosan és megfogta az egyik mellemet. Megijedtem mert éreztem, hogy nem fogok tudni szabadulni és ezt követően szerencsére fel is ébredtem.
Helló,
Rendes esetben ilyenkor jön a kérdezz-felelek (asszociációk felfedése), de mire ezen a felületen írogatva a végére érnénk, már a harmadik, vagy negyedik álmon is túl lennél.
Tehát csak úgy látatlanban a következőre gondolok:
Az egyház, mint a szociális rend, az erkölcs és a polgári erény szimbóluma úgy jelenik meg itt, mint kvázi önigazolás, hogy egy modern és öntudatos embernek igenis szüksége van arra, hogy egyértelműen meghatározza magát, és keretet adjon az életének, és ez az út a helyes; az első zeneszám is ezt a "normalitást" erősíti.
Most viszont történik valami, a második dal durva, a szövege trágár; ez nagyon nem illik az idilli képbe. Persze, hogy nem, hiszen az ember nemcsak kultúrlény, hanem emlősállat is, vadsággal és ösztönökkel. Ez a két dal az ember két arca.
A melled megfogása is az erotikus vágyak kifejeződése.
Hát ennyi. Ha mégsem ilyen vagy, hát sorry, ez egy webes felület, csak néhány mondatból tudok következtetni, de láttam, hogy ez a kérdés nagy falat a válaszolóknak, ezért gondoltam, miért is ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!