Álomfejtés, aki ért ehez segítsen. Van valami jelentése?
Figyelt kérdés
Volt egy álmom, van egy fiú akiért én már 1 éve oda vagyok, egyszer úgymond játszott velem átvert aztán ment máshoz...
De most megint beszélünk mindig ír nekem, és van hogy kétes dolgokat mármint olyanokat amit normális barátok nem szoktak, de nem ez a fő lényeg hanem hogy álmomban eljött hozzám és mikor hozzám ért megfogta a jezem vagy megölelt olyna volt mintha megrázna az áram ezt ő is érezte, de nem rossz értelemben ráz meg az áram hanem olyan kellemes bizsergető érzéssel, ez jelent valamit ? Vagy csak én mépzelem bele?
2016. dec. 28. 17:25
1/5 Hardy00 válasza:
adok egy jo tanacsot en 3 evig futkorasztam valaki utan es hid el jobban jarsz ha minel elobb tovablepsz tudpm most jon az a engem nem erdekel mert nagyon szaretem akor is szoveg en is ugyan ien voltam de ha nem akarsz lekileg oszetorni es agy idegroncskent vegezni lepj tul rajta es keres valakit aki teleg szeret es nem csak ''szuksegbol kelesz neki''
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ nekem sem ez az első és a szívem mélyén tudom hogy az lenne jó ha elfelejteném de nehéz, én vahyok a pótlék, és mikor rámír boldog vagyok d emikor hallkm hogy ennek annak is ír és egyszerre 3 lányt bolondít megint kikészülök és tavaly sikerült kitörölnöm nagyjából az életemből de aztán mintha semi nem történt volna írt újra, aztán már sokszor elküldtem melegebb éghajlatra h ne bolondítson, de végül megint ott kötünk ki hogy beszélünk és nem tudok nem rá gondolni 😕
2016. dec. 28. 22:38
3/5 anonim válasza:
Mèg soha nem mutattad magad olyannak ami a szívedben vagy. Ezèrt mèg soha nem tudott megszeretni. Tudja, hogy szeretni tudna, de amikor megpróbál nem megy neki (áramütès).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ ☺☺
2017. jan. 3. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!