Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elég különös álmom volt. Mi...

Elég különös álmom volt. Mi lehet a jelentése?

Figyelt kérdés

Tehát megpróbálom röviden összefoglalni. A lényeg az volt, hogy valamiféle akció csoportban voltunk, egyik haverom és én pedig megöltük az egyik idősebb női társunkat (nem emlékszem, hogy miért), de abban a tudatban voltunk, hogy senki nem tud róla. Ennek a nőnek az ijesztő külsejű férje is a csoport tagja volt, és megtudta, hogy mit tettünk. Kivégzett minket fejlövéssel, amit én külső szemlélőként néztem végig. Tehát láttam kívülről, ahogy fejbe lőnek.

Aztán utána valahogy feltámadtunk, mint mikor újrakezdődik az életed egy videójátékban. Viszont ez a férfi a haveromat és engem megint csak megölt, de ezúttal megfulladtunk egy gödörben, ahova lecsalt minket és tele engedte vízzel. Vélemény?

2017. ápr. 12. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy béla haverja fejbelő egy banànnal majd tuléled és béla beledob a medencéjébe mert tudja ugyse tudsz uszni.ki érti ezeket az àlmokat??
2017. ápr. 12. 22:55
 2/3 A kérdező kommentje:
hát az biztos, hogy te nem
2017. ápr. 14. 19:36
 3/3 Linó03 válasza:
Úgy érzed, rosszat tettél valakinek, és attól félsz tudat alatt, hogy többszörösen is megbosszulja?
2017. ápr. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!