Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet az álmom jelentése?

Mi lehet az álmom jelentése?

Figyelt kérdés

Abban a családi házban zajlódott, ahol felnőttem. A rokonaim és én készülődtünk a nagy ünnepségre: a másnap tartandó esküvőmre! A vőlegényem egy srác volt, aki 16 éves korom körül nagyon tetszett (most vagyok 28). Viszont nem tudtam a srácról szinte semmit, azóta nem is láttam. Az egészet apám szervezte meg, én csak sodródtam az eseményekkel.

Szóval ott álltam az egyik szobában, felpróbáltam az esküvői ruhámat, ami egy hosszú, fekete gyászruha volt. Rosszul állt rajtam, kényelmetlen volt. Kérdeztem a rokonaimat, hogy szerintük ez tényleg megfelelő ruha egy menyasszonynak?

Mondták, hogy "Persze", de valójában épphogy rámnéztek, nem igazán érdekeltem őket, elvoltak egymással és önmagukkal.

Az járt a fejemben, hogy ez nem jó így. Nem ilyen esküvőt akartam, és nem egy olyan férfival, akivel csak pár mondatot váltottam egész életemben. Fel akartam hívni a vőlegényemet, és lefújni az egészet. Azt hiszem meg is tettem végül.

Minden megfejtésenk és véleménynek nagyon örülnék!

2016. ápr. 29. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt szinte egy ugyanilyen álmom, annyi volt más, hogy a fiú az én fiúm volt, és akkor tudtam, hogy azért álmodtam ezt, mert nem akartam már vele lenni, és attól féltem, hogyha tovább vele maradok, akkor azt meg fogom bánni, csak nagyon nehezen határoztam el magam a dologban.

A te álmod azt is jelentheti, hogyha most nincs senkid/vagy van, hogy attól félsz, hogy te is egy olyan mellett ragadsz majd le, akit nem is szeretsz, mert nem tettél ellene semmit, hanem csak sodródtál az árral, és még a rokonaidra se számíthatsz ilyen téren. Az is lehet, hogy valamennyire meg akarsz felelni a családodnak, melyik szülő nem örülne neki, ha a gyermeke kötne egy házasságot, és szülne unokákat, és ezért képes lennél elhamarkodottan hibás döntést hozni.

2016. ápr. 29. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az az érzésem,hogy a házasság intézményéről nem igazán jó véleményed van.
2016. máj. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!