Furcsa álmom volt az éjjel, ami nem hagy nyugodni. Lehet neki valami jelentése?
Nagyon furcsa álmom volt, még soha nem fordult ilyen elő velem. A szüleimnek volt esküvője (?) egy templomban, és ültünk bent a padsorban, mellettem ismeretlen gyerekek ültek, és csitítgattam őket, hogy ne beszélgessenek, erre a pap hangosan nekem szegezte a kérdést, hogy mit képzelek magamról, kizavart a templomból (teljesen ismeretlen volt számomra az arca, "nem létező személy" volt). A templom előterében rágyújtottam, és mondogatták, hogy ne dohányozzak, mert kismama vagyok, de többen tűzzel kínáltak (valójában is tényleg kismama vagyok, de nem dohányzom). Ezután kirohantam a templomból és egy istállóhoz értem, ahol egy monitoron keresztül azt láttam, ahogy egy ismeretlen személy megöl két tehenet, az egyiknek levágja a fejét, minden csupa vér volt. Majd az a tehén, amelyiknek a feje meg volt, hirtelen felkelt a földről, két lábra állt, megfogta a másik tehén levágott fejét és (most jön az a rész, amikor megkérdeztem magamtól, bolond vagyok???) a tehén végbelébe felhelyezte... erre felébredtem... de reggel óta borzasztóan érzem magam az álom miatt. Soha nem voltak ilyen álmaim, általában olyan dolgokkal álmodok, amik már megtörténtek, a félelmeimről, számomra fontos személyekről, de nagyrészt pozitív dolgokat. Pszichiátriai kezelés alatt nem állok és gondolom ez nem jelenti még azt, hogy szükségem is lenne rá...?
Elég bizarr ez az álom, kérem, aki KOMOLYAN tud segíteni nekem, aki ÉRT HOZZÁ, mit jelenthet, segítsen! Kíméljetek meg a "humoros" megjegyzésektől.
Köszönöm.
25/N
nem jelentenek ezek az álmok semmit.
Mert a várandósság mellékhatásaként jelentkeznek.
Hagyd elúszni őket.
Ha várandósként jós vagy jelentős álmot látsz azt úgy is tudni fogod a hatodik érzékeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!