Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti nektek mi volt a legeslegro...

Ti nektek mi volt a legeslegrosszabb álmotok (legrosszabb rémálmotok? )

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 17:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Rengeteg rémálmom volt, volt amiben meghaltam, amiben egy szerettem vagy barátom halt meg, kínzás, világvége vagy épp démonos/sötét hangulatú. Sokból keltem fel sírva, de ami a legjobban megrázott az utóbbi 1-2 évben az két álom volt. Az egyikben a testvérem halt meg aki nagyon közel áll hozzám, emlékszem hogy nagyon sírtam amikor felkeltem, és az volt az első hogy átölelten amikor reggel megláttam, valamiért nagyon megérintett ez az álom.

A második álom pedig inkább csak bizarr volt de szintén eléggé lesokkolt, azt álmodtam hogy az apám megerőszakol aminek nincs semmi alapja mert jó a viszonyunk. Egy másik álomban pedig a barátommal voltam, aki időközben átalakult apává. Azóta sem értem hogy miért álmodok hasonlókat, de remélem elmúlik mert az ilyen még mélyebben érinti az ember mint egy szó szóros értelmében vett "rémálom" zombikkal meg szellemekkel.

2017. nov. 10. 19:19
 22/24 anonim válasza:
Egyszer álmomban szájbapisált egy csaj, miközben kinyaltam :,(
2017. nov. 14. 12:31
 23/24 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam hogy megmérgezték a macskámat és láttam elpusztulni.
2018. ápr. 9. 00:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem az,amikor azt álmodtam,hogy meghalt az apám. Álmomban sírtam,így amikor felébredtem,csodálkoztam,hogy nem vörös a szemem. Viszont hatalmas kő esett le a szívemről,amikor megláttam apát tv-zni :)
2018. ápr. 9. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!