Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti nektek mi volt a legeslegro...

Ti nektek mi volt a legeslegrosszabb álmotok (legrosszabb rémálmotok? )

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 17:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Amikor azt álmodtam, hogy a fiam meghalt. Annyira valósághűnek láttam, hogy arra ébredtem, hogy őrjöngve sírok. A párom alig bírt megnyugtatni.
2017. nov. 4. 17:45
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Az iskolaudvar közepén van egy bomba, és tesiórán kitereltek minket, és ott kellett futni körülötte.
2017. nov. 4. 17:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Többször álmodtam 20 év alatt hogy újra bevonulok , pedig ott a sorozáson nálam van a leszerelő okmányom . Akkor azt mondják mindenki többször lesz katona , az sem számít hogy 30 múltam mert az nem tűnik fel sem érdekel senkit . Volt párszor az az álmom hogy felderítő ejtőernyős vagyok , rossz helyen értem földet , üldöznek a németek menekülök egy dzsippel amit kilőnek , megsérülők , utánam ront 2 farkaskutya szét harapnak . Elfognak és kivégzőosztaggal likvidálnak , érzem a kínt hogy haldoklok majd egy lángszórós ad még egy uccsó adagot és üvöltve ébredek .
2017. nov. 4. 18:02
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Amikor azt álmodtam, hogy alszom, és azt álmodom, hogy álmodom. Előtte lecsúszott 3 xanax + 4 sör. Fel akartam ébredni, de nem bírtam, mivel még azt is álmodtam, hogy felébredtem.
2017. nov. 4. 18:39
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
egyszer álmomban anyukám meghalt.... láttam őt az ágyon letakarva egy fehér lepedővel...elkezdtem zokogni meg azt mondogattam hogy nem lehet, nem lehet... és amikor felébredtem akkor is sirtam , nagyon rossz volt !
2017. nov. 4. 19:58
 6/24 anonim válasza:
100%
Nekem egy rokonom meghalt ház tűz során,és azóta mindig azzal álmodom hogy a húgommal bent vagyunk egy égő házban,és ígérgetem neki hogy ki fogunk jutni.
2017. nov. 4. 20:05
 7/24 anonim válasza:
100%

Legrosszabb, mikor anyumat bántották, de nem tudtam segíteni, mert mintha ólomból lett volna a lábam, nemhogy futni, lépni is csak gyökkettővel tudtam, a teljes torokból való sikításom csak puszta tátogás volt, aztán felriadtam.

A legfurcsább pedig az volt, mikor saját magamat szültem meg.

2017. nov. 4. 20:10
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor azt álmodtam, hogy én vagyok a barátnőm és az igazi testem megerőszakolt
2017. nov. 4. 20:17
 9/24 anonim ***** válasza:

Egyszer azt álmodtam, hogy iskolába kell mennem... Azóta se bírok felébredni.

(Szerencsére már másik suliban vagyok 40 km-rel odébb.)

2017. nov. 4. 21:37
 10/24 anonim ***** válasza:
Mindegyik. Egytől-egyig mindből felébredtem.
2017. nov. 4. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!