Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Melyik volt a legrosszabb,...

Melyik volt a legrosszabb, legijesztöbb rémálmod?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 09:11
 1/9 anonim válasza:

Amikor meghalt az édesanyám, amit nem egyszer álmodtam.

És amikor kutyák üldöztek.

Rettenetes volt mind a kettő.. igazábol egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány jó álmom volt már életem során...

2014. nov. 8. 09:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Még gyerekkoromban történt, akkoriban mindig boszorkányos rémálmaim voltak. Kimentem nagymamámhoz a ház elé, ő mindig fejkendőben járt. Beleültem az ölébe, és ekkor vettem észre, hogy ő egy boszorkány. Gyorsan elfutottam előle, berohantam a szüleim hálósobájába, hogy elmndjam nekik mi történt, de amikor lehúztam róluk a takarót, ők már csak csontvázak voltak.
2014. nov. 8. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
hogy zuhanok. pl. egy panelban leszakadnak a lépcsők. meg h alszok és körbefürészelik az ágyam,én meg lezuhanok a ház alatti tengerbe
2014. nov. 8. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
amikor álmomban fekszek egy ágyon aztán meghallok valami zajt és valaki kúszik a földön az ágyam fele, aztán kiderül hogy egy dagadt állat osztálytársam XDDDDDDDDDDDDDDDD NAGYON SZÖRNYŰŰ VOLT
2014. nov. 8. 11:38
 5/9 anonim ***** válasza:
9%

Gumimacik üldöztek rózsaszín póni lovakon, és gumicukor lándzsákkal dobáltak, szörnyű volt! Borzalmasan éreztem magamat, amikor felkeltem csupa izzadtság voltam!

Nem kívánom senkinek!

2014. nov. 8. 16:00
 6/9 anonim válasza:
Nekem 2 volt: amikor azt álmodtam, hogy meghalt az anyukám, meg egy hosszabb ami így utólag már vicces, de akkor (kb. 3 évesen) nagyon megijedtem. Úgy kezdődött, hogy a szüleim elutaztak, és a nagymamáim nem értek rá arra, hogy vigyázzanak rám. Anyukámék felvettek egy fiatal dadát, aki vigyáz rám. Elmentünk egy étterembe ahol ő sütőtököt kért én akkor még nem szerettem, úgyhogy felmentem egy szalmával teli padlásra, majd a pincér hozott nekem kakaót. A dadus végzett az evéssel, szólt nekem, de amikor mondtam neki, hogy kakaót ittam, nem hitte el, és mérges lett. A pincér odasúgta nekem, hogy a sütőtök miatt van. Pár nappal később egy erdőnél meglátott és annyira bedühödött hogy átváltozott lila sárkánnyá. Aztán felébredtem. De valószínű, még félálomba lehettem, mert a szekrényem előtt még láttam a lila sárkányt.
2014. nov. 23. 20:26
 7/9 anonim válasza:

Régi kérdés, de gondoltam írok. 15 évesen volt egy nagyon hosszú, gyötrelmes álmom, amire nagyon élesen emlékszem még ma is. Úgy kezdődött, hogy anyum az unokabátyámmal veszekedett, és én én közéjük álltam, mire az unokatesóm előrántott egy fegyvert,és megpróbált rálőni anyára, de valamiért nem sikerült, majd kiugrott a zárt ablakon. Aztán hirtelen este lett, és megjelent nálunk egy vén tata, aki valami gyilkos pedofil volt, és az unokatesóm küldte ránk, hogy végezzen velünk. Én anyával a nappalinkban voltunk, míg a fószer a zárt ajtót kapargatta. Brutális álom volt, az álomban azt hittem, hogy mindez a valóság, és tényleg meg fogunk halni. Aztán végül nem sikerült kinyitnia az ajtót. Aztán megint időt ugrottunk, hirtelen másnap reggel lett, és elmentem az iskolába. Mivel féltem, hogy utánam jön oda is a tata, kértem a többieket, hogy bújtassanak el az egyik pad alatt. Aztán délután lett, indultam haza, amikor észrevettem, hogy anya ott van az iskolánál, és nagyon gyorsan sprintel. Láttam, hogy üldözi a tata. Én is megpróbáltam futni, de az álombeli súlytalanság miatt nem sikerült, ezért elrejtőztem egy bokorban. De észrevett, és elkezdett felém közeledni...

Ekkor ébredtem fel. Gyerekek, el nem tudjátok képzelni, milyen boldog voltam, miután felébredtem ebből az álomból. Meg tejesen leizzadtam.

Így elmondva talán nem volt olyan ijesztő, de amikor álmodtam, és azt hittem, hogy az a valóság, szörnyű volt...

2016. ápr. 24. 19:47
 8/9 anonim válasza:
Egy alien volt az ajtón kívül, én az ajtón belül kuporogtam és rimánkodtam, hogy észre ne vegyen, mert betudja törni az ajtót.
2016. jún. 8. 19:58
 9/9 anonim válasza:
Otthon voltam egyedűl(fényes nappal), kinézek az ablakon hallok NAGYON hangosan ilyen repülő hangot mint amikor a közeledben megy (ha valaki hallott ilyet), és a házunk elé (10-ediken lakok :) lezuhan, 2 méterre lehetett a repűlő, az ablaknak meg a háznak semmi baja. Álomban nagyon para volt.
2020. dec. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!