Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Aggódom!

Mit jelenthet ez? Aggódom!

Figyelt kérdés

Ma volt egy igen felkavaró álmom arról a srácról, akiért teljesen oda vagyok, imádom, de ő nem hiszem. És azt álmodtam, hogy azt mondja, nem szeret. És én ettől teljesen kiakadtam, sírtam... De ugye ez nem fog beteljesülni, higy tényleg ezt mondja?

Mert van egy szabály, ahol az áll, hogy ha álmodban sírsz, ébren nevetni fogsz.. Akkor ez arra is igaz, hogy ha álmomban nem szeret, ébren szeretni fog?

Elore is koszi a válaszokat!

2017. okt. 30. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
az álom a napi agyszemét kitakarítása, az álom semmit nem jelent csak az hogy az agyad rendszerezi azt a sok butaságot amit napközben beleraktál.
2017. okt. 30. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi ez? Ti kritizáljátok szerencsètlent? Lehet, hogy mèg gyerek de most komolyan. Az hű de okos felnőttek mièrt nem kèpesek felfogni, hogy amit a gyerekhez vágnak az hatással van a fejlődèsère? Annyi empátia van bennetek, mint egy darab $z@rb@n. Grat.
2017. okt. 30. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ertelem ismet veri a biztositekot, gratulalok!

Lehet sokan nem tudjak, de az adott kerdesnel az adott kerdere kell valaszt adni es nem a kerdezot minositeni!

Ez, amit leirtal pusztan a sajat belso felelmed.

Mindenki fel es tart a visszautasitastol, hisz amikor elmondjuk az erzeseink, akkor oda adunk egy darabot magunkbol a masiknak, s ezzel bizony vissza lehet elni. Normalis, hogy felsz es ilyesmit almodtal.

De, mindenkepp keszulj fel minden valaszra.

Ne magadban eld at az erzeseid es vagyakozz valaki utan, hanem allj ele es mondd el mit erzel.

Legy oszinte es nyitott.

Nincs semmilyen szabaly, egyszeruen a sajat felelmeid elevenedtek meg almodban.

2017. okt. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!