Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Félek, hogy baja lesz! Aggódom érte!
Van egy fiú,aki tetszik,de szerintem kölcsönös.De most nem ez a lényeg.
Más suliba járunk,és szoktunk találkozni a buszon.Szóval,tiszta sebhely.Az arcán is van,a kezeit kék-zöld foltok tarkítják.Azt mondta,verekednek,illetve verik.Ugyanis volt egy csaj (egy kis r*banc /fú,meg tudnám ölni!!!/) és összejött Vele.Majd szakítottak (a lány szakított). És mivel az osztály önjelölt ribije volt,ezért minden fiú megy utána,mint a pincsikutya,és a szegény Szerelmem meg lenézik.A saját fülemmel hallottam,h Ő nem szállt föl a buszra,mert ők ott voltak,és a csaj mondja:"heh,csöves."
Úgy meg tudtam volna tépni.Szebe ültem vele,és a tekintetemmel ki is nyírhattam volna....áh!
Mit tegyek?EZ a fiú tök depisen ül,olyan komor,sokszor,csak velem tud normálisan társalogni,és úgy félek,hogy valami baja lesz.És a sebek csak gyülemlenek,és gyülemlenek...Az emberek olyan kegyetlenek!
Máskülönben szerintem a csaj csak kihasználta.Olyan érző tud lenni, egy ilyen kis r*banc nem érdemli meg!Mit tegyek? :((
13/L
Csak nem tudom,szólt-e a szüleinek. 1.:mivan?? o.O
SZépen kérlek titeket ne fárasszatok normális válaszokat kérlek! :(
Foglalkozz vele és ne érdekeljen más. Legalább egy ember legyen akitől nem kell rettegnie. Én bármit megadtam volna érte hogy legyen egy ilyen ember mellettem mint te..
Szóval segíts neki. Lehet hogy ezen múlik a jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!