Ma volt egy igen felkavaró álmom arról a srácról, akiért teljesen oda vagyok, imádom, de ő nem hiszem. És azt álmodtam, hogy azt mondja, nem szeret. És én ettől teljesen kiakadtam, sírtam... De ugye ez nem fog beteljesülni, higy tényleg ezt mondja?
Mert van egy szabály, ahol az áll, hogy ha álmodban sírsz, ébren nevetni fogsz.. Akkor ez arra is igaz, hogy ha álmomban nem szeret, ébren szeretni fog?
Te jelenleg a "Felnőtt párkapcsolatok/szerelem" kategóriában vagy. Az ilyen kérdésekre van külön rovat az ezóban.
2017. okt. 30. 15:56
2/13 anonim válasza:
vagy a tini kapcsolatokban
2017. okt. 30. 15:58
3/13 A kérdező kommentje:
A kérdésre várom a válaszokat, nem a kategóriára! Köszi!!
2017. okt. 30. 15:58
4/13 anonim válasza:
Bocs, de nagyon buta, és naiv lány lehetsz a kérdésed alapján. Csak merem remélni, hogy nem vagy felnőtt, mert az elég ciki lenne.
2017. okt. 30. 16:00
5/13 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy massal kell lefekudnod holnap. De ne aggodj az ilyen szerelem nem tart tovabb par napnal.
2017. okt. 30. 16:04
6/13 anonim válasza:
Ha a való életben sem érdekled, akkor nem tudom, itt mi a kérdés...
2017. okt. 30. 16:09
7/13 anonim válasza:
Mindenki undok ès nem tudnak a kèrdèsedre vàlaszt adni.Szóval a kèrdèsre visszatèrve àltalàban azt szoktàk mondani amit àlmodsz az ellenkezője szokott lenni aztàn nem tudom.Es nem èrtem azèrt mert a kèrdező feltett egy ilyen jellegű kèrdèst mèrt kell egyből azt mondani hogy gyerekes?az a gyerekes aki minden jelentèktelen dologba beleköt
2017. okt. 30. 16:14
8/13 anonim válasza:
Jézus, már értem kikből élnek meg az ezo TV-s kuruzslók :D
szerencsétlen
2017. okt. 30. 16:14
9/13 anonim válasza:
VAN EGY SZABÁLY ... jééézusom :'D
Hihetetlenül buta vagy mint ahogy a kérdésed is. Az álmok mióta tükröznek valóság alapot??! Erre hogy válhatsz normális válaszokat most őszintén? Olyan buta vagy mint a s#gg és még neked fáj ha elmondjuk az igazságot.
Ma zombikkal álmodtam tuti holnap eljönnek értem. :'(
2017. okt. 30. 16:15
10/13 anonim válasza:
Talán a Kérdező is rájött a válaszok alapján, hogy amit kérdezett, az értelmetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!