Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már veletek ilyen? És...

Volt már veletek ilyen? És mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek olyan álma, hogy szeretkezett valakivel és az álom után olyan érzése volt, mintha orgazmusa lenne? Mit jelenthet?
2017. aug. 11. 19:35
1 2
 11/13 thoomas26 ***** válasza:

Az álmok a mindenkori lelkivilágunk folyamatainak a felszínre törése, hogy azok így feloldódjanak és a lelkünk megnyugodjon.

Ez esetben az álmod természetesen a szexuális vágyaid megjelenítése volt. Amiért egy ismeretlennel álmodtál; ha jelenleg nincs partnered, akkor azért, ha van partnered, akkor pedig másra is vágynál. (Csak zárójelben jegyzem meg, ugyanis ez most kevésbé lényeges, csak most gondolod őt ismeretlennek, valószínű, hogy már valahol láthattad, akár csak egy pillanatra is, s a tudat alattid tárolta.)

Az álmok annál intenzívebbek, minél több érzelmet visz bele a tudatunk. Nyilván valóan ennek természetes oka van. Veled is ez történt, s azért érezted annyira valóságosnak, mintha még orgazmust is átéltél volna.

2017. aug. 12. 06:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem csak mintha, hanem tényleg átéltem miután felkeltem, komolyan, megmozdulni nem tudtam úgy sajgott mindenem
2017. aug. 12. 10:06
 13/13 thoomas26 ***** válasza:

A tudat érdekes dolgokra képes.

Noha az agy irányítja az egész testet, de nem tesz különbséget aközött, hogy valami tényleg megtörtént vagy csak erősen el lett képzelve.

(Leghétköznapibb példa a sok közül; ha előtted van a kedvenc ételed, összefut a nyál a szádba, hogy ezzel elősegítse az emésztést, mintegy felkészülvén arra. De ha csak erősen elképzeled magad előtt ezt az ételt, a nyáltermelésed akkor is, ugyanúgy megindul. De akkor minek, hiszen emésztés biztosan nem lesz?)

Lehet, hogy a tapasztalatod erre, az agykontrollnak is nevezett jelenségre épül.

2017. aug. 12. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!