Mit jelent ez az állom?
Jelenleg egy volt iskolámba dolgozok, de előtte néhány munkahellyel egy kis cégnél voltam, ahova csak azért mentem, mert szüleim külső nyomásra úgy gondolták, hogy menjek oda gyakorlat után.
Végül 1 éven belül ott hagytam azt a helyet, mert utáltam,
sajnos csak rosszabb helyre mentem. Jelenlegi álmomba azt álmodtam, hogy vissza mentem oda dolgozni, mert azt hittem, hogy ott van munkaviszonyom, aztán eszembe jutott, hogy nem, még mindig az iskolába vagyok.
Álom végén elő jött, a régi házunk is, hogy "mégse" kellett az új tulajdonosnak és visszakövetelte.
Miket jelenthetnek ezek a képkockák?
Megbántad, hogy egy rosszabb helyre jöttél dolgozni a valóságban, s inkább visszamennél. Az álmod próbál rámutatni arra, hogy nem érzed magad jól a mostani munkahelyeden, s arra, hogy az a másik azért ennél jobb volt. Ám szembesít a jelen valósággal, hogy most viszont itt dolgozol.
A régi házatok, vagy az ahhoz köthető dolgok foglalkoztatnak, akár csak tudat alatt. Hogy mi egész pontosan, ezt te tudhatod a legpontosabban. Ugyanis ugyanúgy lehet az is, hogy vágysz oda, vagy ahhoz köthető dologhoz vissza, de az is, hogy nem szeretnél. A valószínűbb talán az előbbi.
Elsőhöz, itt pont szeretek lenni, azt csinálom amivel szeretek foglalkozni,nem kell trógerkodnom, "haverok" közt vagyok, meg külön helységem is van az épületen belül, amott meg egy utolsó inas senki voltam...
Talán inkább olyan emlékek amiket le kéne zárni, pedig még most is tátong a láda nyílása.
Igen, némileg félreértettem ahogy az álmod leírtad.
Így viszont igen, azt üzeni az álmod, hogy ne aggódj, felejtsd el azt a régi helyet, most már jó helyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!