Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Különös, állom, egy általam...

Különös, állom, egy általam nagyon fontos személyről/Leányzóról, miért nem szűnik meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már nagyon régóta, álmodok számomra egy nagyon de nagyon fontos lánnyról, akit mióta megismertem, és sokat beszéltünk, interneten keresztűl, és nagyon kedveltük egymást, én egyenesen szerelembe estem, de a nagy távolság miatt sosem tudtunk találkozni, én mégis mindig rólla álmodok kristálytisztán látom magam előtt a gyönyörű menyországian angyali arcát, és én megálmondtam azt is hogy egyszer feleségűl veszem, és ő is álmodott ilyesmit hogy valakihez férjűl ment, a lényeg az hogy már rég befejeztük, és nem szeretnénk semmi kapcsolatot közöttünk, de ezek az állmok nekem sosem múlnak el, mindig ugyanazok, és sajnos bármit teszek az állmok nem múllnak el, és így mindig csak ő jut az eszembe, pedig nem szabadna, mert már vége, hogyan lehetne hogy ezek az állmok megszünjenek?
2014. júl. 23. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek az álmok valószínűleg azért vannak, mert te még mindig nem tekinted lezártnak az ügyet. Lehet, hogy el akarod felejteni de tudat alatt még mindig rá gondolsz. A megoldás az lenne szerintem, hogy szerezz egy barátnőt vagy találj valami olyan hobbit, ami teljesen leköt.

Üdv.: Az Időtlen

2014. júl. 23. 21:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, Háát ami biztos az az hogy nekem nem kell most barátnő, nem fogok csak azért keresni eggyet hogy elfelejtsem őt, mert egyszerüen ő nagyon különleges volt nem lehet elfelejteni, hobbijaimból van jó sok és folyamatosan sportolok, focizok, + komoly szakmákat tanulok, de a gond az ha egy pillanatra sem ezekre gondolok hanem elbambulok azonnal ő jut az eszembe, vagy pl este lefekvés előtt aztán állom, na de háát mindegy is, majd kinövöm, ez nállam biztosan valami fiatalkori szerelembetegség, semmi több, azért nagyon szépen köszönöm a véleményed, szia!
2014. júl. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!