Egy nagyon fontos ki lehet ö?
Figyelt kérdés
Én egy 18 éves fiú vagyok és 5 éve folyamatosan meg jelenik álmomban egy 10 év körüli gyerek,nem mond nekem semit viszont olyan fura ahogy rámnéz.Általában lenézö arcal néz rám,mintha szánalmat érezne vagy nem tudom,egy két olyan alkalom volt hogy elmosojogta magát. kilehet ö?2013. dec. 2. 00:09
1/3 anonim válasza:
te vagy kis gyerekként és így tekint az akkori éned arra, amit most csinálsz.
2/3 Sephrefet válasza:
nem feltétlenül a gyerekkori éned. egész egyszerűen a tudatalattid kivetülése, egy részed, ami úgy gondolja van benned valami zavaró dolog, amin változtatni kellene.
3/3 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy ki ő, hanem hogy lenéz téged. Valószínűleg kishitű vagy, nem bízol magadban, nem tudsz kezelni valami kínos szitut.
A gyerek csak egy alak, nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!