Ez mit jelenthet? ( fontos lent)
Figyelt kérdés
Azt álmodtam éjjel hogy megeröszakoltak egy aluljároban fiu létemre xDD és utána nyitottam ott egy mc donaldsot most ez mi?2013. jan. 13. 18:07
3/6 anonim válasza:
Valszeg sokat kajáltál lefekvés előtt.
Másik verzió: van egy meleg éned,vagy csak szimplán érdekel a téma,és kíváncsi vagy rá,hogy milyen lehet+szereted a mekis kaját.
De az is lehet,hogy túlzott alkoholfogyasztás miatt "részegségnek" nevezett állapotba kerültél,és hülye voltál.
4/6 anonim válasza:
Lehet alvajársz és tényleg megtörtént. Fáj amikor kaksizol?
És szerintem az ember csak akkor nyit mcdonaldsot mikor nagyon örül valaminek (pld velem csak kétszer volt ilyen) szóval szerintem nemi indentitásod erősen megkérdőjelezhető. Úgy én a helyedben szégyellném magam, nem pedig kiírnám az internettre.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem én álmodtam tesom csak azt mondta hogy rolam álmodta értitek?
2013. jan. 13. 19:42
6/6 A kérdező kommentje:
de mért álmodhatott ilyet?
2013. jan. 13. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!